Dusseldorf — St.Pauli: pont din 2 Bundesliga

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomadă o partidă din 2 Bundesliga.

Meciul Dusseldorf – St.Pauli se joacă astăzi, ora 19:30, pe Merkur-Spiel Arena (Dusseldorf).

Dusseldorf și St.Pauli vin cu moral foarte bun în meciul de astăzi și fără mari griji. Fortuna mai are șanse de a prinde barajul pentru promovarea în Bundesliga, ocupând poziția a 6-a, la patru puncte de Hamburg, în timp ce oaspeții se află pe locul 7, având două puncte în minus față de Dusseldorf și doar posibilități teoretice de a urca pe podium la finalul sezonului.

St Pauli a avut un 2021 neverosimil. Dacă la sfârșitul anului trecut se zbătea în zona periculoasă a clasamentului, cele 11 victorii din 17 partide izbutite din ianuaria încoace, i-au făcut pe fotbaliștii lui Timo Schulz să privească fără apăsare aceste etape finale.

Dusseldorf a oscilat în ultima vreme. E drept că acum vine după două victorii în deplasare, 3-0 la Osnabruck si 2-1 la Darmstadt, dar ele au fost precedate de o suita de cinci meciuri cu doar un succes, două remize și două înfrângeri.

Dusseldorf – St.Pauli: cote și pronostic

Șapte din ultimele opt partide ale Fortunei s-au terminat cu cel puțin trei goluri pe tabelă. Jocurile lui St.Pauli sunt de asemenea deschise, șase din ultimele șapte fiind ”peste-uri”. Totodată, precedentele patru confruntări directe au generat 13 goluri. Așadar mă aștept ca și astăzi să avem un meci cu goluri, iar Public Win oferă o cotă de 1.61 pentru ”peste 2.5 goluri”. Eu o voi trece pe biletele mele. Voi?

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 8
Calcul:
-51 RON
ROI:
-2.8 %
Pariuri:
51 / 0 / 49
Calcul:
-1 026 RON
ROI:
-10.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
10 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 100
51 / 0 / 49
Calcul
ROI: -10.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Se înscriu cel puțin trei goluri