Dinamo — U Cluj: pont din Liga 1

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Liga 1.

Partida Dinamo – U Cluj se joacă astăzi, ora 21:00, pe stadionul Dinamo (București) 

”Va trebui să avem mai multă determinare în duelurile unu la unu” spunea Dusan Uhrin jr în finalul partidei de la Cluj pe care Dinamo a pierdut-o cu 2-0 și care a adus-o pe marginea prăpastiei.  

Astăzi pe stadionul Dinamo vom avea una dintre cele mai dramatice partide din istoria clubului alb-roșu. Câinii trebuie să facă un meci perfect împotriva unui adversar care a avut în tur ocazia de a înscrie chiar mai multe goluri. Ce a surprins la Cluj a fost diferența de atitudine, dar nu-mi închipui că scenariul se va mai repeta. 

Dinamo va juca tare, poate chiar la intimidare. Problema mare va fi de a-și păstra echilibrul și de a avea parte și de un arbitraj favorabil. În actualul sezon, câinii au mai încercat să joace dur, dar de fiecare dată au scăpat hățurile, iar în final s-au trezit cu eliminări costisitoare, Răuță, Steliano Filip sau Patriche văzând roșii în cele mai nepotrivite momente.

Povestea centralului partidei este bizară. Inițial, toată lumea știa că va fi Radu Petrescu. Din motive necunoscute, CCA a schimbat delegarea, trimițându-l pe mult mai puțin experimentatul Adrian Cojocaru. Și mai ciudat este că în aceeași zi, Istvan Kovacs va arbitra celălalt baraj, Chindia – Chiajna, meci cu o presiune mult mai mică. De ce nu a fost trimis cel mai bun central român în Groapă, rămâne un mister. La aflarea acestor permutări, Eric Linkar, antrenorul clujenilor s-a declarat sceptic în privința corectitudinii arbitrajului. Ne vom lămuri. 

Dinamo – U Cluj: cote și pronostic 

Cei de la U Cluj așteaptă, la rândul lor, această promovare, de ani buni. S-a investit mult și s-a pus suficient de mult suflet în Ardeal, încât primarul Boc să se apuce chiar să îl certe pe președintele LPF, Gino Iorgulescu, pentru că a spus că i-ar părea rău dacă Dinamo ar retrograda. Acestea fiind zise, nu pot să-mi imaginez decât un meci ”cu cuțitele pe masă”. Ce înseamnă asta? Bataie pentru fiecare centimentru pătrat de teren, intrări tari și multe cartonașe galbene. Am văzut o cotă care mi-a atras atenția pe Betano, un 2.50 pentru care am putea fi răspăltiți dacă atât cei de la Dinamo, cât și cei de la U Cluj ar primi cel puțin un galben in fiecare dintre reprize. Credeți că merită încercată?

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 8
Calcul:
-133 RON
ROI:
-8.9 %
Pariuri:
158 / 1 / 141
Calcul:
-162 RON
ROI:
-0.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
7 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 303
158 / 1 / 141
Calcul
ROI: -0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin un cartonaș galben pentru ambele echipe în fiecare repriză

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii