Dinamo Buc — Chindia Targoviste: pont din Liga 1

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Liga 1.

Meciul Dinamo – Chindia Târgoviște se dispută astăzi, ora 20:00, pe stadionul Dinamo (București)

Dinamo și Chindia sunt două dintre cele mai ”blânde” echipe din Liga 1. Atât Jerry Gane cât și Emil Săndoi propun un fotbal curat, fără intrări dure, dovadă stând numărul mic de avertismente al celor două formații de până acum.

Știți câte galbene a încasat Chindia în ultimele cinci meciuri? Opt. Florea & Co nu au primit în aceste partide niciodată mai mult de două avertismente, ceea ce este uimitor pentru o echipă mică, dar care are rezultate excelente. De obicei acest gen de formație este contondentă și își apără fiecare metru de teren cu cuțitul în dinți, nu însă și Chindia.

Dinamo a mai avut scăpări în aceasta perioadă, cum ar fi meciul cu CFR Cluj în care băieții lui Gane au fost îngălbeniți de șase ori, dar acela este genul de joc care stârnește orgoliul de echipă importantă în Ștefan cel Mare și poate duce la intrări necugetate. Regula în cazul câinilor este mai degrabă cea din partidele cu Hermannstadt și Clinceni în care au primit două, respectiv un cartonaș galben.

Nici arbitrul partidei, Horațiu Feșnic, nu este genul care să dea ușor avertismente. În niciuna din ultimele cinci partide fluierate nu a acordat mai mult de 5 cartonașe galbene.

Dinamo – Chindia Târgoviște: cote și pronostic

Mă bazez pe felul inteligent, profilactic în care conduce partidele Horațiu Feșnic când vă propun această cotă de 2:00 pe care Betano ne-o oferă pentru un pariu de ”sub 5.5 cartonașe galbene”. 

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/   iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale!

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 11
Calcul:
-409 RON
ROI:
-20.5 %
Pariuri:
36 / 0 / 32
Calcul:
-495 RON
ROI:
-7.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
9 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 68
36 / 0 / 32
Calcul
ROI: -7.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Dinamo – Chindia Targoviște, cel mult cinci cartonașe galbene