Detroit Pistons - Los Angeles Lakers. Pronosticuri NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Detroit Pistons si Los Angeles Lakers, din NBA, la o cota de 1.85.

Detroit Pistons - Los Angeles Lakers. Pronosticuri NBA

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Detroit Pistons este pe locul 7 in Conferinta de Est, cu 34 de victorii si 33 de infrangeri, iar play-off-ul pare asigurat. Totusi, un "schimb" de locuri cu Nets pare sa fie misiunea acestui final de sezon regulat, Dar acest lucru nu se va intampla daca Pistons continua sa joace cum au facut-o in ultimele doua partide. Dupa infrangerea cu Brooklyn, din deplasare, 75-103, a urmat o alta, tot "afara", 74-108 la Miami Heat. La ultima disputa, niciunul dintre jucatorii celor de la Pistons n-a sarit de 13 puncte. Drummond a incheiat meciul cu 5 puncte si 9 recuperari, cu doar 3 aruncari la cos in 24 de minute. Pe teren propriu, Detroit are sapte victorii la rand.


Los Angeles Lakers le-a dat un sentiment de bine fanilor cu victoria de la Bulls, dar aseara a urmat o alta infrangere, 98-111, in deplasare, cu Toronto Raptors. James a pus 29 de puncte, 6 pase si 4 recuperari, in timp ce Caruso a contribuit cu 16 puncte, 5 pase si 5 recuperari. Rondo a avut si el 13 puncte, 8 pase si 5 recuperari, dar oaspetii nu seamana a echipa. In plus, sunt si absentele care cauzeaza mari probleme - Ingram, Stephenson, Ball si Chandler. Lakers se afla pe locul 11 in Vest, cu un bilant de 31W - 37L.


Dupa aceste doua esecuri dureroase, Andre a fost cel care a iesit in fata si a spus ca echipa sa trebuie sa se trezeasca. Drummond a fost slabut din punct de vedere ofensiv in ultimele doua dispute, oprindu-si si seria de 19 "double-double" consecutive. Insa, la medii de 17.3 puncte si 15.2 recuperari, ne asteptam ca el sa fie in prim-plan odata cu revenirea celor de la Pistons. Si un meci acasa este ce asteptau cei de la Detroit, mai ales ca vine in fata unui oponent cu ceva absente si aproape zero motivatie. Pontul nostru consta intr-o diferenta de linie, una de care trebuie sa profitam. Andre este unul dintre cei mai buni recuperatori din liga, iar prestatia slaba din precedentul duel direct cu Lakers, 6 puncte, nu l-a facut sa fie mai putin activ la capitolul "rebounds" - 17. Betano merge pe aceasta linie, in timp ce la Superbet gasim una mai atractiva.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
32 / 0 / 35
Calcul:
-1 401 RON
ROI:
-20.9 %
Pariuri:
804 / 31 / 614
Calcul:
-2 471 RON
ROI:
-1.7 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 67
32 / 0 / 35
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1455
804 / 31 / 614
Calcul
ROI: -1.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Drummond peste 14,5 recuperari