Daniil Medvedev — Marin Cilic: pont din Roland Garros

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de la Roland Garros.

Partida Daniil Medvedev – Marin Cilic se joacă astăzi, ora 21:30, pe arena Philippe-Chatrier (Paris) 

Daniil Medvedev – Marin Cilic este partida zilei pe tabloul masculin. Discutăm despre doi câștigători de Grand Slam, doi jucători care au reușit mereu să arate excepțional atunci când miza era mare.

Daniil Medvedev a participat la un singur turneu pe zgură înainte de Roland Garros, la Geneva, unde a pierdut în primul tur la Richard Gasquet. Așadar nu a venit cu o pregătire corespunzătoare la Paris. În plus, fiind rus, trece printr-o perioadă extrem de delicată și din punctul de vedere al relației cu ATP dar și cu ceilalți jucători participanți în circuit, și asta în ciuda faptului că, alături de Rublev, a protestat vis-a-vis de război. 

Medvedev a arătat săptămâna trecută că rămâne unul dintre cei mai mari tenismeni ai planetei, câștigând fără drept de apel partidele cu Bagnis, Djere și Kecmanovic. Daniil nu a doar că nu a pierdut set, nu a ajuns nici măcar într-un tie-break în cele 3 confruntări. 

Ajuns la 33 de ani, Marin Cilic este mereu un oponent complicat, indiferent de suprafața pe care se joacă și mai ales în turnee de Grand Slam. Spre diferență de Medvedev, Cilic a avut trei turnee pe zgură înainte de a ajunge în capitala Franței, dar la niciunul nu a rupt norii.  

Zilele astea au fost însă bune pentru croat, acesta pierzând un singur set, în meciul cu Fucsovics, câștigând la zero cu Balazs și Gilles Simon. Înspecial meciul contra francezului, din turul anterior, a fost unul extrem de convingător, Cilic cedând doar 5 game-uri.

Daniil Medvedev – Marin Cilic: cote și pronostic 

Medvedev a câștigat toate trei întâlnirile directe cu Cilic, însă niciuna nu a fost ușoară. În toate a existat măcar un tiebreak, iar singura lor partidă directă într-un GS s-a consumat la Wimbledon anul trecut și a fost rezolvat în cinci seturi de rus. Deși e clar că avem un favorit cert, nu cred că Medvedev va avea un meci simplu, dimpotrivă. Cred că Cilic este capabil să îi ia un set. În consecință, vă propun o cotă de 1.78 pe care Public Win o oferă pentru un meci cu cel puțin 37 de gameuri. 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 8
Calcul:
-133 RON
ROI:
-8.9 %
Pariuri:
158 / 1 / 141
Calcul:
-162 RON
ROI:
-0.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
7 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 303
158 / 1 / 141
Calcul
ROI: -0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin 37 de game-uri în meci

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii