Daegu — Jeju United: pont din Liga K1 (Coreea de Sud)

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Liga K1 (Coreea de Sud).

Partida Daegu – Jeju United se joaca astazi, ora 13:30, pe stadionul DGB Daegu Bank Park.

Suntem la jumatatea sezonului regulat in prima Liga a Coreei de Sud iar Daegu si Jeju United sunt destul de bine plasate pentru a prinde o pozitie in primele sase, cum s-a intamplat si in stagiunea trecuta. De altfel, cele doua au fost vecine de clasament la finalul sezonului, Daegu terminand pe trei, iar Jeju pe patru.

Pentru gazdele de la Daegu, lucrurile nu au mai decurs atat de usor in actuala editie a campionatului, apararea dand multe rateuri in cele 16 etape scurse. Aflata pe pozitia a 7-a in prezent, la doua puncte de play-off, gazdele de astazi au incasat nu mai putin de 22 de goluri, avand a treia cea mai slaba defensiva a Ligii K1.  In schimb atacul a fost la inaltime, la fel ca in urma cu un an, Daegu inscriind 23 de goluri, fiind depasita doar de liderul Ulsan Hyundai din acest punct de vedere.

Jeju ocupa locul doi in clasament si putea fi chiar mai aproape de Ulsan in ierarhie (7 puncte) daca nu ar fi avut o serie de trei meciuri, la mijlocul lunii mai, din care a scos doar un punct. Printre infrangeri a fost si cea din derby-ul cu Ulsan. Recent insa, Jeju a reusit sa-si regleze problemele, obtinand doua victorii consecutive in precedentele etape, 2-0 la Jeobuk si 2-1 acasa cu Incheon.

Daegu – Jeju United: cote si pronostic

Daegu vine dupa o perioada excelenta, reusind sa recupereze handicapul de puncte cauzat de startul ratat de campionat. Gazdele de astazi au o suita de 12 meciuri fara infrangere in toate competitiile formata din sase victorii si sase remize. Ce am remarcat este faptul ca din ultimele 9 confruntari, 7 au fost GG-uri, dintre care 4 chiar GG3+. Pe de alta parte, Jeju a marcat in 8 din ultimele 9 deplasari. In consecinta, va propun o cota de 1.68 pe care Public Win o pune la bataie pentru o partida in care ambele echipe sa inscrie.

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 8
Calcul:
-133 RON
ROI:
-8.9 %
Pariuri:
158 / 1 / 141
Calcul:
-162 RON
ROI:
-0.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
7 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 303
158 / 1 / 141
Calcul
ROI: -0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Ambele echipe marcheaza

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii