CSU Craiova vs FCSB: pont din Superliga

Acțiune

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila vă propune un pariu din Superliga.

Partida Universitatea Craiova – FCSB se joacă astăzi, ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco (Craiova)

Cine mai oprește FCSB-ul din cursa spre titlu? Mai corect ar fi să întreb dacă mai poate cineva să o facă. Rapid, CFR și Farul țin în seara asta cu oltenii, în condițiile în care avansul luat de clubul lui Gigi Becali este mare chiar și într-o competiție precum cea din România, în care se înjumătățesc punctele după 30 de meciuri.

Universitatea a căzut până pe poziția a cincea după victoria Farului, iar distanța față de FCSB după 22 de partide este neverosimilă.

FCSB      22j          47p

Rapid    23j          39p

CFR        22j          36p

Farul      23j          36p

Craiova 22j          34p

Echipa lui Petev vine după un meci pierdut acasă contra Farului, partidă însă în care nu a jucat rău, având nenumărate ocazii de a marca. De altfel, atacul a fost marea problemă a Craiovei în actuala stagiune și poate părea paradoxal, ținând cont că discutăm despre un lot în care se regăsesc Mitriță, Ivan, Markovic, Koljic sau Baiaram. Universitatea are doar a șaptea ofensivă a Superligii iar meciurile în care atacanții au fost incapabili să bage mingea în poartă au fost nenumărate. 

Acasă lucrurile au mers totuși decent din punctul de vedere al eficacității, Universitatea reușind să înscrie 18 goluri în 11 partide și să acumuleze 21 de puncte din 33 posibile.

De văzut ce mișcări va face Petev în primul unsprezece față de jocul împotriva Farului. Mă aștept să-l introducă încă din primul minut pe Soiri, cel care a intrat foarte bine acum o săptămână, totodată e posibil să iasă din formula de start Maldonado, ridiculizat de Louis Munteanu, în timp ce Markovic are șanse mari să intre din start, cunoscut fiind istoricul său excelent contra FCSB-ului. 

FCSB a început anul perfect, cu un succes 4-0 contra celor de la UTA. E o garanție că va face un nou meci mare? Nu știu ce să zic, mai ales că am avut exemplul de ieri în care tocmai cei de la UTA, călcați în picioare în urmă cu o săptămână, au dominat-o și învins-o pe Sepsi, cea care venea după un 6-0 cu Iași în meciul inaugural al anului. 

La FCSB revine Coman, ceea ce naște însă o întrebare: care va fi jucătorul sub vârstă? Există un singur fotbalist care să îndeplinească rolul, Pantea, problema fiind pe care dintre apărătorii laterali îl scoate din primul unsprezece? Logica îți spune că internaționalul de tineret îi va lua locul lui Crețu, însă acesta a jucat excelent contra lui Mitriță în tur și ar putea rămâne titular, caz în care Radunovic ar sări din schemă. 

Echipe probabile

Popescu – Soiri, Badelj, Raul Silva, Bancu – Crețu, Mateiu – Baiaram, Mitriță, Ivan, Markovic

Tîrnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Pantea – Lixandru, Șut – Luis Phelipe, Olaru, Coman – Băluță

UNIVERSITATEA CRAIOVA – FCSB: cote și pronostic

Chiar dacă nu a strălucit în actuala stagiune, Universitatea a reușit totuși să marcheze în zece din cele unsprezece jocuri de pe teren propriu. Doar în primul meci de acasă, contra Oțelului, a remizat alb, în rest izbutind să puncteze. Pe de altă parte, primește vizita nu doar a celei mai bune formații a campionatului, dar și a celei cu cel mai bun bilanț în depasare. FCSB a scos mai multe puncte de afară (24) decât de pe teren propriu (23), înscriind 22 de goluri în unsprezece dispute. Respectând tradiția, mă aștept la un meci spectaculos, în care ambele formații să înscrie iar la final să avem cel puțin trei goluri. Cota oferită de Mr.Bit pentru un GG3+? 2.25!

Ponturi
Ambele echipe marchează și cel puțin trei goluri în meci
Cf
Cote
2.25
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru SuperLiga
Va fi acest pariu castigator?
Ambele echipe marchează și cel puțin trei goluri în meci
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci
Copy the token