CS Mioveni – Csikszereda: pont din Liga a 2-a

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Liga 2.

Partida CS Mioveni - Csikszereda este programată sâmbătă, 11:00, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni.

CS Mioveni joacă sâmbătă de la ora 11:00 cu Csikszereda într-una dintre partidele interesante și echilibrate ale Ligii a 2-a. Se înfruntă doi antrenori care organizeaza bine echipele, doi specialiști ai eșalonului secund cu promovări la activ în Liga 1, Pelici și Suciu. 

Mioveni s-a despărțit la finalul lunii octombrie de Claudiu Niculescu și de atunci a obținut două victorii, cu Rapid și Reșița plus un egal contra Farului în deplasare. În cele trei jocuri, Mioveni a încasat un singur gol, păstrând cea mai buna defensiva a Ligii a 2-a, una care a primit doar patru goluri în unsprezece etape. Fotbaliștii lui Pelici vin proaspeți la acest meci, poate prea proaspeți, după amânarea partidei din week-end-ul trecut contra Ripensiei.

Adversara din Miercurea Ciuc are la rândul ei o serie interesantă de patru partide consecutive fără înfrângere, dintre care două succese cu 1-0 contra Buzăului și Chiajnei. De altfel, după un start de sezon în care Csikszereda a arătat fragilitate defensivă, Dragoș Suciu a reglat treptat problemele, ajungând ca în ultimele nouă întâlniri să primească doar 4 goluri.

CS Mioveni - Csikszereda: Cote la pariuri și pronostic

CS Mioveni și Csikszereda sunt două dintre echipele în formă ale ligii secunde, vor să păstreze contactul cu zona play-off-ului de care sunt despartide de două (Mioveni) respectiv patru puncte (Csikszereda), au apărări beton, fiind două trupe care risca foarte puțin. Public Win oferă o cotă de 1.65 pentru SUB 2.5 goluri iar eu vă îndemn să profitați de ea.

Nu uitați să consultați cât de des puteți case de pariuri online, unde aveți posibilitatea să analizați oferta celor mai bune case de pariuri online din România. Spor la pariuri! 

 

Bonus2000 RON
Pariaza
1.65
Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-141 RON
ROI:
-12.8 %
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-141 RON
ROI:
+1.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 11
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 11
5 / 0 / 6
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
CS Mioveni – Csikszereda, sub 3 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide