Chelsea — Atletico Madrid: pont din Champions League

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă o cotă de 2.78 într-un meci de Champions League.

Partida Chelsea – Atletico Madrid se dispută astăzi, ora 22:00, pe Stamford Bridge (Londra).

Atletico are nevoie de mult mai mult fotbal decât a oferit la București, pentru a se califica. Văzând însă ultimele partide și mai ales derby-ul cu Real, pe care doar ratările ori paradele lui Courtois au făcut să nu îl câștige, am ajuns la concluzia că trupa lui Simeone a depășit momentul de groapă de formă înregistrat acum o lună. Înainte turului, Atletico pierduse cu Levante acasă iar fotbalul arătat nu avea vigoarea obișnuită, iar dominarea lui Chelsea a venit firesc.

Nu cred însă că același lucru se va întâmpla și astăzi, mai ales că lui Tuchel îi vor lipsi doi oameni cheie de la mijlocul terenului, Mount și mai ales Jorginho, ambii suspendați. În condițiile astea, cred că Atletico are armele să domine zona mediană și mai ales să forțeze un gol în prima repriză. Într-o oarecare măsură anticipez un scenariu asemănător celui petrecut aseară în Real – Atalanta, italienii forțând o reușită rapidă și beneficiind de posesie  și de cornere în debut de joc.

Atletico este o formație care atunci când își propune, poate dezvolta excelent jocul în zonele laterale în care pot opera Lemar și Carrasco ajutați de Trippier și Hermoso ori Renan Lodi. Dovadă este și numărul de lovituri de colț pe care spaniolii îl pot produce atunci când au nevoie să atace, iar astăzi au nevoie de așa ceva.

Chelsea – Atletico Madrid: cote și pronostic

Mă aștept la o prima repriză în care Atletico să caute să pună presiune pe poarta lui Mendy și pe care să o domine. Cred că liderul La Liga va arăta o cu totul altă față comparativ cu ceea ce a fost în tur. În consecință, cred că va beneficia și de mai multe cornere decât Chelsea în prima repriză, iar Public Win ne oferă o cotă excelentă de 2.78 cu care să ne împodobim biletul.

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-194 RON
ROI:
-17.6 %
Pariuri:
44 / 0 / 41
Calcul:
-721 RON
ROI:
-8.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 12
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 86
44 / 0 / 41
Calcul
ROI: -8.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Mai multe cornere Atletico în prima repriză