CFR Cluj — Universitatea Craiova: pont din Liga 1

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomadă cartonașe galbene într-un meci de Liga 1.

Meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova se joacă sâmbătă, ora 20:30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu (Cluj)

Aceleași adversare, același arbitru, 13 zile diferență și alt stadion. CFR – Craiova cu Ovidiu Hațegan la centru se joacă de această dată la Cluj, meciul fiind în play-off, nu ca ultima oară când era sezon regulat. Miză mai mare, tensiunea mai mare, iar Craiova își joacă ultima șansă de a mai fi implicată în lupta la titlu. 

Partida din 11 aprilie a avut de toate, mai puțin goluri. Au fost bare, ocazii mari, ritm bun, intrări dure, erori de arbitraj și o ploaie de cartonașe galbene: opt, dintre care șase ale oltenilor. Iar dacă Ovidiu Hațegan era mai atent, aveam chiar și un roșu pentru Koljic.

De altfel Craiova traversează o perioadă în care jocul nu îi iese, iar tensiunea din teren și de pe bancă sunt tot mai mari. Partida de la Botoșani a fost o nouă mostră de joc crispat practicat de niște jucători nervoși iar la final a ieșit un egal chinuit, trei galbene și un roșu luat prostește de Bălașa.

CFR Cluj – Universitatea Craiova: cote și pronostic

CFR – Craiova va fi un test și pentru Hațegan. Delegarea lui este o mostră de mare încredere din partea CCA dar și un pariu riscant după ce mai toți experții din arbitraj au considerat că a avantajat Craiova în ultimul meci direct. E de așteptat așadar ca centralul arădean să încerce să țină sub control meciul. Anticipez un nou meci între cele două cu multe cartonașe galbene, iar Betano ne oferă o cotă de 1.66 pentru un minim de șase avertismente.

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 8
Calcul:
-51 RON
ROI:
-2.8 %
Pariuri:
51 / 0 / 49
Calcul:
-1 026 RON
ROI:
-10.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 18
10 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 100
51 / 0 / 49
Calcul
ROI: -10.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cel puțin 6 cartonașe galbene