Casper Ruud — Marin Cilic: pont din Roland Garros

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de la Roland Garros.

Partida Casper Ruud – Marin Cilic se joacă astăzi, ora 18:30, pe arena Philippe-Chatrier (Paris).

Tinerețea lui Ruud vs experiența lui Cilic. Cine va avea câștig de cauză? Norvegianul s-a impus în ambele întâlniri directe, dar cât contează asta înaintea unei semifinale de Grand Slam?

Casper Ruud are un sezon excelent pe zgură, cel mai bun al carierei. Numărul 8 ATP a sosit la Paris pe un val de încredere dat de victoria în turneul de la Geneva, e drept unul mic, dar extrem de important în pregatirea celui de-al doilea Grand Slam al anului, după cum se poate vedea. Ruud nu trecuse niciodată în carieră de turul 4 al unei asemenea competiții, iar traseul de la Roland Garros l-a ajutat enorm. Tsonga, Ruusuvuori, Sonego, Hurkacz și Rune au fost victimele jucătorului de 23 de ani născut la Oslo, așadar niciun nume mare nu l-a deranjat până în această penultimă fază a turneului.

Marin Cilic a reușit la 33 de ani să își treacă numele pe o listă selectă de jucători care au reușit cel puțin semifinală la toate cele patru Grand Slam-uri. Victorios la US Open în 2014, finalist la Wimbledon în 2017 și la Australian Open în 2018, croatul găsește din nou forța interioară de a face un turneu mare, de acestă dată pe suprafața care se potrivește cel mai puțin jocului său. Traseul lui Cilic a fost mult mai complicat decât cel al adversarului de astăzi, Balazs, Fucsovic, Simon, Medvedev și Rublev fiind învinși de formidabilul Cilic.

Casper Ruud – Marin Cilic: cote și pronostic

Deși a întâlnit adversarii mai ușori, Ruud a cedat mai multe seturi ca Cilic. Norvegianul a avut un singur 3-0, în rest câștigand de trei ori cu 3-1 la seturi și o dată cu 3-2. Cilic s-a impus de trei ori fără la zero, inclusiv împotriva lui Medvedev, Fucsovics i-a luat un set, iar Rublev două în sferturi. Poate că greșesc, dar nu văd cum s-ar putea termina 3-0 acest meci pentru oricare dintre jucători. Am fost tentat să vă propun o cotă de 3.00 pentru o victorie a lui Cilic, mult mai obișnuit cu acest gen de meci, cu presiunea unei semifinale de Grand Slam. Nu o voi face, ci vă voi îndruma către o cotă de 1.71 pusă la bătaie de Public Win pentru o partidă cu cel puțin 37 de game-uri.   

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 4
Calcul:
+119 RON
ROI:
11.9 %
Pariuri:
214 / 1 / 195
Calcul:
+199 RON
ROI:
+0.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 11
6 / 0 / 4
Calcul:
ROI: +11.9 %
Pariuri: 412
214 / 1 / 195
Calcul
ROI: +0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin 37 de game-uri în meci
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde