Brooklyn Nets - Toronto Raptors. Pronosticuri NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Brooklyn Nets si Toronto Raptors, din NBA, la o cota de 1.82.

Brooklyn Nets - Toronto Raptors. Pronosticuri NBA

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci 


Baschetul din NBA ne propune si-n aceasta noapte, 04 aprilie 2019, niste dueluri interesante. Unul dintre ele are loc in "Barclays Center", New York, intre Brooklyn Nets si Toronto Raptors. Reusesc gazdele o victorie extrem de importanta?

Brooklyn - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Nets sunt la .500 in Conferinta de Est, cu 39 de victorii si 39 de infrangeri, aflandu-se pe locul 7, unul care duce in play-off. Asta desi au trei infrangeri in ultimele patru partide. Ultimul insucces a venit contra celor de la Milwaukee Bucks, acasa, 121-131. Russell a pus 28 de puncte, 10 recuperari si 3 pase, dar a avut doar 9/27 reusite din actiune. Totusi, asta inseamna ca D'Angelo isi asuma aruncari, iar aceasta mentalitate s-ar putea sa-l ajute pe parcurs. LeVert a venit excelent de pe banca, 24 de puncte, 6 pase si 4 recuperari, si se pare ca se intoarce usor, usor la jucatorul care era inainte de accidentare.

Toronto - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Raptors se afla pe locul secund in Conferinta de Est, cu 55 de victorii si 23 de infrangeri. Canadienii sunt la o distanta considerabila de prima pozitie, ocupata de Bucks, dar au si un avantaj consistent in fata celor de la Philadelphia. Practic, acest final de sezon regulat este unul fara importanta pentru Toronto. In ultima partida, Raptors s-au impus, acasa, cu Orlando Magic, 121-109. Green a reusit 7/10 aruncari de la 3p si a incheiat meciul cu 29 de puncte, 5 recuperari si o pasa. Leonard a avut 15 puncte, 7 recuperari si 5 pase, iar Ibaka a pus 15 puncte si 6 aruncari. Danny s-a accidentat usor la un deget si este incert pentru duelul cu Nets, in timp ce Anunoby este "out".

Brooklyn Nets vs Toronto Raptors: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Orlando este singura cu meci usor, dar asta nu inseamna ca celelalte formatii nu pot sa obtina victorii contra unor adversari, in teorie, mai puternici. In special Brooklyn cu un Russell in forma. Este greu de confirmat daca Lowry si Leonard vor incepe, dar minutele lor n-ar trebui sa fie extinse. In precedentul duel de acasa cu Toronto, Nets au castigat, dupa prelungiri, 106-105. D'Angelo a avut atunci 29 de puncte, 5 pase si 5 recuperari. El a facut doua meciuri bune si-n infrangerile din Canada. Pe el ne vom baza si-n aceasta noapte, fiind siguri ca va compensa macar prin cantitate, daca nu prin calitate.

 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
36 / 0 / 28
Calcul:
-540 RON
ROI:
-8.4 %
Pariuri:
824 / 31 / 627
Calcul:
-2 543 RON
ROI:
-1.7 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 64
36 / 0 / 28
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1482
824 / 31 / 627
Calcul
ROI: -1.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Russell peste 35,5 puncte+pase+recuperari