Borussia M – Bayern Munchen: pont din Bundesliga

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Bundesliga.

Meciul Borussia Monchengladbach – Bayern Munchen se joacă vineri, ora 21:30, pe stadionul Borussia-Park (Monchengladbach)

Dacă există o echipă care să fi pus probleme reale lui Bayern în ultimii ani, aia este Gladbach. Bilanțul direct este favorabil bavarezilor, dar Borussia a reușit aproape în fiecare din ultimele sezoane să scoata punct/puncte (2-1 in 2019, 3-0 în 2018, 2-1 în 2017, 1-1 în 2016, 3-1 în 2015 etc). De la această lipsă de teamă pornește și meciul de vineri. Gazdele nu au un sezon intern la fel de bun ca cel precedent, prezența în Liga Campionilor făcându-se simțită. Și totuși Gladbach este la patru puncte de zona Champions League, a câștigat primul meci din 2021 și are fotbaliști mai proaspeți după mini-vacanța de Crăciun. O absență importantă pentru formația lui Marco Rose este Marcus Thuram, suspendat în continuare după ce și-a scuipat un adversar la finalul anului trecut, dar Plea, Embolo, Stindl sau Hoffmann sunt fotbaliști extrem de periculoși. 

Bayern a câștigat meciul cu Mainz după o primă repriză halucinantă, în care oaspeții conduceau cu 2-0 iar în debutul părții a doua au avut chiar șansa unui 3-0. S-a terminat 5-2 după o repriză a doua în care Bayern a arătat monstruos iar Lewandowski a mai făcut doi pași spre depășirea recordului de 40 de goluri într-un sezon stabilit de legendarul Gerd Muller. Un amănunt deloc de neglijat și total neobișnuit este fragilitatea apărării bavarezilor, ei încasând cel puțin un gol în 13 din ultimele 14 partide!

Borussia Monchengladbach – Bayern Munchen: cote și pronostic

Borussia va înscrie iar Bayern la fel! Se va termina 1-1? Nu cred, astfel încât vă propun o cotă de 1.55 oferită de Betano pentru GG3+, adică ambele marchează și cel puțin trei goluri în meci.

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/   iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale! 

 

Bonus2000 RON
Pariaza
1.55
Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 5
Calcul:
+238 RON
ROI:
14.9 %
Pariuri:
21 / 0 / 17
Calcul:
-98 RON
ROI:
+1.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
11 / 0 / 5
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 39
21 / 0 / 17
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marcheaza si cel puțin 3 goluri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide