Biletul zilei tenis pentru 29 octombrie 2019

Rafa va ofera biletul zilei tenis pentru marti 29 octombrie 2019, cu meciuri din turneul de dublu de la Paris.

Biletul zilei tenis pentru 29 octombrie 2019

Pentru marti v-am pregatit un bilet compus din doua meciuri de dublu, din turneul de tenis masculin de la Paris. Aceste partide de dublu sunt mai putin cautate de pariori, dar ne pot oferi castiguri importante, atunci cand sunt analizate cu atentie. Cele mai ridicate cote, pentru ambele intalniri, ne sunt oferite de casa de pariuri Betfair

Gille/Vliegen vs Dodig/Polasek 

Sander Gille/Joran Vliegen este o pereche belgiana  ce-si cauta un loc in tenisul mare. A inceput sezonul in turneele de tip Challenger si, dupa sezonul pe zgura, cand au avut rezultate bune, au reusit sa castige locuri direct pe tablourile principale ale turneelor mari. Au castigat la Bastad si Gstaad si au jucat finala la Kitzbuhel. Pe hard rezultatele nu au fost la fel de bune, dar au urcat in semifinale la Antwerp. Este o echipa ce promite si poate obtine rezultate surprinzatoare in sezonul urmator. 

Ivan Dodig/Fili[p Polasek este una din cele mai tari perechi din circuitul masculin. Cei doi se afla pe locul noua in clasamentul mondial si au nevoie de un rezultat cat mai bun, la Paris, pentru a prinde un loc la Turneul Campionilor. In ultima perioada, de cand s-au reluat competitiile pe hard, au reusit sa castige la Cincinnati si Beijing, iar in celelalte turnee au pierdut in fazele superioare, dar numai in fata unor perechi de top.

Dodic/Polasek este echipa motivata, cea care are nevoie de puncte pentru a urca in Turneul Campionilor la dublu. Polasek are o victorie impotriva adversarilor, in finala de la Kitzbuhel, cand a castigat turneul, alaturi de Phillipp Oswald, cu un dublu 6-4. Dodic/Polasek sunt favoritii mei pentru aceasta intalnire, la o cota de 1.44 oferita de Betfair.

Haase/Koolhof vs Ram/Salisbury

Robin Haase/Wesley Koolhof este o pereche olandeza ce nu a mai disputat un meci oficil de la US Open. Totusi, trebuie sa remarcam ca este o pereche periculoasa, cu victorii la Herbert/Mahut, Murray/Soares, Dodic/Pavic, Cabal/Farah sau fratii Bryan. Chiar daca a jucat putin in 2019 a reusit sa urce pana in finala la Monte Carlo, Hamburg si Montreal.

Rajeev Ram/Joe Salisbury este o echipa ce-si cauta un loc la Turneul Campionilor. Ocupa locul sase in clasamentul actual si are sanse mari sa-si realizeze obiectivul, dar nu-si poate permite pasi gresiti, in acest ultim mare turneu al anului, de tip Masters, in care se acorda foarte multe puncte. Perechea indiano-britanica se afla intr-o forma foarte buna, saptamana trecuta reusind sa castige turneul de la Viena, dupa o finala cu Kubot/Melo.

Ram/Salisbury nu-si poate permite sa piarda, deoarece nu se ofera niciun punct pentru iesirea din primul tur, si apoi sa asiste si sa astepte jocul rezultatelor. Are nevoie sa treaca cel putin doua tururi pentru a –si asigura calificarea. Fiind echipa cu motivatie, vom alege sa pariem pe ea, la o cota de 1.62.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 9
Calcul:
-357 RON
ROI:
-25.5 %
Pariuri:
523 / 35 / 545
Calcul:
-5 485 RON
ROI:
-5.0 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
5 / 0 / 9
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 1104
523 / 35 / 545
Calcul
ROI: -5.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Dodig/Polasek castiga & Ram/Salisbury castiga