Biletul zilei, cota 4 — 28.06.2022

Wimbledon 2022 a început, iar expertul nostru, Cristian Mihală, vă prezintă un bilet cu o cotă de 4 care să includă câteva dintre partidele de marți de la All England Club.

Jil Teichmann - Ajla Tomljanovic 

Numărul 22 WTA, Teichmann nu a câștigat vreodată un meci pe iarbă, în cariera sa. Anul acesta a pierdut două maratoane, în tururile inaugurale de la Berlin (cu Daria Saville) și Eastbourne (cu Harriet Dart). Aceste două partide au venit în completarea celor două eșecuri de la Wimbledon, din 2019 (cu Potapova) și de anul trecut, când a cedat la Camila Giorgi.

O excelentă sportivă pe zgură, elvețianca care a făcut semifinală la Madrid și sfert la Roma pare să aibă o misiune imposibilă pe cea mai rapidă dintre suprafețe, indiferent de adversare.

Acum, la Wimbledon în față îi va fi Ajla Tomljanovic, o sportivă care nu a avut un 2022 așa cum și-ar fi dorit (13-15 raport victorii/înfrângeri anul acesta).

Australianca de pe locul 44 WTA are un serviciu bun și a început tot mai mult să îndrăgească jocul pe iarbă, dovadă în acest sens parcursul excelent de la All England Club, de anul trecut. Atunci, trecea de Ostapenko și Alize Cornet în primele tururi, pentru a se opri în sferturi, după ce a beneficiat de abandonul Emmei Răducanu. 

Prezența în ultimele 8 anul trecut la Wimbledon i-a dat mare încredere sportivei de la Antipozi, care cu siguranță e mare favorită în fața unei jucătoare cu experiență extrem de redusă pe iarbă.

  • Predicție: Victorie Tomljanovic (cotă 1,53, la 888sport.ro).

Donna Vekic - Jessica Pegula

Croata a fost văzută mult timp un mare talent al tenisului mondial, dar accientările repetate au împiedicat-o să ajungă acolo unde, probabil, ar fi meritat: între primele din lume. În primele 3 luni din 2022 povestea s-a repetat, Vekic nereușind să câștige vreun meci, din cauza problemelor avute la picior.

Finalistă de 3 ori în carieră pe turneele disputate pe iarbă, Vekic speră ca, odată cu Wimbledon 2022, cariera ei să ia o altă turnură. După ce a pierdut în primul tur la Nottihgham, cu Harriet Dart, Vekic s-a adunat și a făcut sfert la Birmingham (învinsă de Cîrstea), pentru ca apoi să dezamăgească încă o dată, la Eastborune (învinsă în turul secund).

Talentul său incontestabil e dublat de o inconstanță enormă, astfel că actuala ocupantă a poziției 82 WTA va avea mari probleme în fața Jessicăi Pegula.

Sportiva din SUA a avut o primăvară fantastică, lucru care i-a permis să ajungă între primele 10 din lume (finală la Madrid și al treilea său sfert la un Grand Slam, la Roland Garros).

După turneul din capitala Franței, nu a jucat deloc pe iarbă, ceea ce ar trebui să fie un destul de mare handicap. Totuși, Pegula are destulă experiență încât să se adapteze rapid și, din punct de vedere al constanței, e la cu totul alt nivel decât adversara de marți.

  • Predicție: Victorie Pegula (cotă 1,67, la 888sport.ro).

Alex De Minaur - Hugo Dellien

Alex De Minaur vine după o săptămână reușită la Eastbourne, unde avea de apărat titlul din 2022. Nu a mai reușit să câștige trofeul, dar australianul a făcut meciuri bune, eliminându-i pe traseu pe Lorenzo Sonego și Tommy Paul, înainte de a fi învins în set decisiv de Taylor Fritz, în semifinale.

Ca atare, "Demonul" ar trebui să fie într-o formă bună, dar inconstanța sa a devenit deja un obiect de studiu pentru specialiști. Și înainte de Roland Garros, De Minaur făcuse semifinală (la Lyon), dar asta nu "l-a împiedicat" să piardă în primul tur al turneului din capitala Franței.

De Minaur părea să se simtă bine pe iarbă (turul 3, la debutul la Wimbledon, în 2018), dar de atunci a mai câștigat un singur meci pe tabloul principal de la All England Club.

Pe 27 ATP, jucătorul de la Antipozi pare să aibă o misiune ușoară acum, în față stându-i Hugo Dellien, un adevărat zgurist. Sud-americanul nu a jucat pe iarbă în acest sezon, iar experiența lui la Wimbledon e profund limitată, în contextul în care e abia la a doua sa prezență la Londra. În precedentul meci jucat la All England Club, bolivianul a pierdut, în 2019, în fața lui John Millman, un alt australian, scor 2-6, 3-6, 4-6.

De Minaur și Hugo Dellien s-au întâlnit o singură dată până acum, sportivul australian impunându-se. Sunt șanse mari ca istoria să se repete și acum, dar, cum jucătorul de la Antipozi nu are un serviciu excepțional, am putea asista la un meci mult mai strâns decât anticipează bookmakerii. Astfel, vom miza că Delline nu pierde la o diferență mai mare de 9,5 gameuri (o înfrângere cu 3-6, 3-6, 3-6 ne-ar face pariul câștigător).

  • Predicție: Hugo Dellien, +9,5 gameuri (cotă 1,75, la 888sport.ro).

Ca atare, biletul de marți de cotă 4, cu partide de la Wimbledon, arată în felul următor:

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 10
Calcul:
-23 RON
ROI:
-1.1 %
Pariuri:
215 / 2 / 168
Calcul:
-1 318 RON
ROI:
-3.4 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
11 / 0 / 10
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 386
215 / 2 / 168
Calcul
ROI: -3.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Biletul zilei, cota 4 — 28.06.2022

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii