Biletul Zilei cota 3 — 30.05.2022

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un bilet cota 2.90, format din doua meciuri, de tenis, Andrey Rublev - Jannik Sinner si Marin Cilic - Daniil Medvedev.

Ponturi pariuri Andrey Rublev - Jannik Sinner

Rublev a cucerit un trofeu pe zgura in acest an, la Belgrad, dar nu putem spune ca a excelat in rest. Chiar si aici, rusul a pierdut set in fiecare partida, cu Kwon, Delbonis si Garin. De cealalta parte, Sinner s-a prezentat bine la toate competitiile de dinainte de Roland Garros. Are un serviciu mult mai bun si un backhand cu “imaginatie”. Stim despre Rublev ca face multe duble greseli, deci acest capitol va fi foarte important. Sinner a castigat ambele dueluri directe pe zgura, ultimul in acest an, la Monte Carlo. Meciul incepe in jur de ora 17:00.

Pronosticuri pariuri Maric Cilic - Daniil Medvedev

Zgura este suprafata cea mai putin favorabila pentru Medvedev. Cele mai slabe performante ale rusului au venit pe zgura. Totusi, Daniil nu a pierdut set pana acum, cu victorii la Bagnis, Djere si Kecmanovic. Cu totii jucatori de aceasta suprafata, chiar daca nu tenismeni de top. Cilic e mult mai obisnuit pe zgura, avand si doua titluri. Turnee insa micute, Istanbul si Umag. H2H este 3-0 pentru Medvedev, dar toate partidele au fost pe suprafete rapide. Ambii isi pot pune in practica serviciul, insa combinatiile mai rapide ar trebui sa vina din partea lui Cilic. Ar trebui sa fie o confruntare mai lunga de trei seturi. Disputa e la ora 21:45.

► Pronosticuri biletul zilei cota 3

► Rublev - Sinner: Sinner + 1,5 game-uri, cota 1.81

► Cilic - Medvedev: peste 3,5 seturi, cota 1.60

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 15
Calcul:
+664 RON
ROI:
13.8 %
Pariuri:
1565 / 46 / 1122
Calcul:
+134 RON
ROI:
0.0 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 48
33 / 0 / 15
Calcul:
ROI: +13.8 %
Pariuri: 2735
1565 / 46 / 1122
Calcul
ROI: 0.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sinner + 1,5 game-uri | peste 3,5 seturi
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde