Biletul zilei, cota 3 — 16.06.2022

În pregătirea Wimbledon 2022, jucătorii din ATP și WTA participă și în această săptămână în turnee pe iarbă, iar expertul nostru, Cristian Mihală, vă prezintă un bilet cu o cotă de 3 care să includă câteva dintre partidele de joi.

Tallon Griekspoor - Bautista Agut (Halle)

Olandezul de 25 de ani e fără îndoială inspirat de colegul său de generație, Tim Van Rijthoven, care, săptămâna trecută la s'Hertogenbosch a câștigat turneul, după ce a trecut în prealabil de 3 jucători din top 15 ATP (Fritz, Auger-Aliassime și Medvedev, noul lider mondial).

Griekspoor, al 61-lea în lume, a văzut că orice rezultat e posibil și are marele avantaj că e la al 6-lea meci pe iarbă în 2022. La s'Hertogenbosch a trecut de Bedene, înainte de a pierde greu la Auger-Aliassime (6-7, 6-7), iar la Halle vine după ce a fost nevoit să joace în calificări.

În ceea ce îl privește pe Roberto Bautista-Agut, acesta e probabil în cea mai slabă perioadă din ultimii ani, rezultatele "retrograndându-l" până pe locul 20 ATP. Un zgurist prin excelență, ibericul a fost accidentat în ultima vreme, astfel că nu a putut fi prezent la Roland Garros. Ca atare, forma lui e incertă, multe depinzând de cât de mult a recuperat din punct de vedere fizic după o lună jumătate de pauză (a jucat ultima oară la Madrid, la începutul lui mai).

În primul tur la Halle, spaniolul nu a avut ocazia să petreacă prea mult timp pe teren și să își intre în ritm, Fucsovics abandonând.

Ca atare, deși clasamentul ar indica o victorie a lui Bautista-Agut, noi vom miza pe faptul că Griekspoor va ține foarte aproape. Ca atare, vom alege un pariu pe handicap, olandezul urmând a porni cu 2,5 gameuri în plus (chiar și o înfrângere cu 6-7, 6-7 ne-ar face selecția câștigătoare). 

  • Predicție: Griekspoor +2,5 gameuri (handicap gameuri) - cotă 1,81 la 888sport.ro.

Liudmila Samsonova - Veronika Kudermetova (Berlin)

Duel 100% rusesc pentru calificarea în sferturile de la Berlin. Deși diferența dintre cele două pare, la o primă vedere, mică - lucru ilustrat și de clasament (se întâlnesc ocupantele locurilor 29 și 24 WTA) -, credem că disputa are o favorită clară.

Samsonova vine după o perioadă teribilă, fiind eliminată în primul tur la ultimele turnee la care a participat: Madrid, Roma, Roland Garros și s'Hertogenbosch. În primul tur la Berlin, a trecut de Tamara Zidansek, dar trebuie spus că, după un prim set pe muchie de cuțit, slovena a cedat complet în manșa secundă, facilitându-i mult succesul Liudmilei.

În ceea ce o privește pe Kudermetova, aceasta e probabil în forma vieții. A făcut sfert la Roland Garros, apoi trecerea pe iarbă a venit cât se poate de firesc, ajungând până în semifinale la s'Hertogenbosch. Acum, la Berlin, a eliminat-o în primul tur pe a 3-a favorită, Aryna Sabalenka, salvând nu mai puțin de 13 mingi de break ale adversarei.

Cele două sportive s-au întâlnit de două ori până acum, împărțindu-și victoriile, dar pentru joi Kudermetova pleacă fără îndoială cu prima șansă. Iar cota pe care o primește pentru un succes e extrem de motivantă.

  • Predicție: Victorie Kudermetova (cotă 1,67, la 888.sport.ro).

Ca atare, biletul de cotă 3 de joi arată în felul următor:

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 11
Calcul:
-512 RON
ROI:
-25.6 %
Pariuri:
202 / 1 / 157
Calcul:
-1 473 RON
ROI:
-4.1 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
9 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 362
202 / 1 / 157
Calcul
ROI: -4.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Biletul zilei, cota 3 - 16.06.2022

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii