Biletul Zilei, cota 3 — 13.05.2022

Turneele Challenger de la Paris (WTA) și Bordeaux (ATP) au ajuns în faza sferturilor de finală, iar expertul nostru, Cristian Mihală, vă prezintă un bilet cu o cotă de 3 care să includă două dintre partidele de vineri.

Magdalena Frech - Ana Bogdan, sferturi Paris

Ana Bogdan are o oportunitate bună de a ajunge în careul de ași de la Paris, înainte de a începe pregătirea pentru Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. 

După ce nu a putut să joace în optimea contra rusoaicei Kudermetova, la Istanbul, sportiva noastră s-a recuperat și, după două săptămâni de pauză, a arătat multă consistență în primele două tururi ale competiției de la Paris. 

Românca a trecut în primul tur de Fiona Ferro, 6-3, 7-5, pentru ca în optimi să o învingă pe Magda Linette, tot în minimum de seturi. Deși pleca favorită, poloneza nu a avut nicio șansă în fața Anei, care în setul secund a reușit un bagel. În ambele partide, Bogdan a avut peste 70% mingi câștigate cu primul serviciu, oferindu-le adversarelor foarte puține mingi de break.

Cu 14 titluri ITF în carieră, Ana Bogdan a obținut 6 dintre aceste titluri pe zgură, care rămâne suprafața sa favorită, deşi se descurcă excelent şi pe hard. Sportiva noastră visează să egaleze cel mai bun rezultat într-un Grand Slam la Roland Garros (turul 3 reușit chiar în 2021 pe zgura pariziană), iar premisele par favorabile, judecând după cum a jucat până acum la Challengerul din capitala Franței.

De partea cealaltă, Magdalena Frech (24 de ani, numărul 87 WTA), vine după o perioadă destul de bună. A jucat finală la Saint Malo (pierdută la Blinkova), pentru ca la Paris să treacă de două sportive din Hexagon, Kristina Mladenovic și Diane Parry. Această din urmă dispută a fost un adevărat maraton, poloneza impunându-se în tie-breakul setului decisiv (6-1, 3-6, 7-6(8)).

Obosită după meciul din optimi, Frech pleacă având a doua şansă, spunem noi, Bogdan fiind greu de întrecut la acest nivel, dacă va continua să servească atât de dominant ca în primele tururi. Un succes al româncei are o cotă excelentă, 1,71 la 888sport.ro

  • Predicţie: Victorie Ana Bogdan.

Pablo Cuevas - Quentin Halys, sferuri Bordeaux

Ajuns la 36 de ani, Cuevas - fost câştigător de Roland Garros la dublu - e poate la ultimul sezon în circuitul ATP. Chiar şi aşa, uruguayanul are în continuare evoluţii consistente pe suprafaţa sa favorită, zgura.

Cu 10 finale ATP în carieră (9 pe zgură, din care 6 câştigate), Cuevas speră să prindă tabloul principal de la Roland Garros. Până atunci, face o repetiţie excelentă la Bordeaux, unde a ajuns în sferturi fără a pierde set. Sud-americanul a stat sub 2 ore şi jumătate pe teren, în total, în disputele cu Fils (6-4, 6-0) şi Verdasco (6-3, 6-0), oferindu-le doar 6 şanse de break adversarilor. În confruntarea cu veteranul Verdasco, Cuevas a fost cu adevărat impresionant la serviciu: a reuşit 5 aşi şi a câştigat 90% din punctele câştigate cu primul serviciu.

Acum, în faţa uruguayanului va sta Quentin Halys, care a beneficiat în optimi de abandonul lui Jack Sock. Francezul e şi el în formă, dar credem că pleacă având şansa a doua în confruntarea de vineri. Şi istoricul întâlnirilor directe ne îndreaptă spre o astfel de concluzie, Cuevas câştigând ambele dispute de până acum (ambele s-au disputat pe zgură, una chiar la Roland Garros, când Pablo a învins în minimum de seturi).

Mizăm pe un succes al lui Cuevas (cotă 1,89 la 888sport.ro), care pare că şi-a pregătit perfect terenul pentru un posibil ultim Roland Garros al carierei. 

  • Predicţie: Victorie Pablo Cuevas.

Ca atare, biletul nostru de vineri, de cotă 3, este cel de mai jos:

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
14 / 0 / 7
Calcul:
+538 RON
ROI:
25.6 %
Pariuri:
307 / 2 / 220
Calcul:
+3 362 RON
ROI:
+6.4 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
14 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +25.6 %
Pariuri: 530
307 / 2 / 220
Calcul
ROI: +6.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Biletul Zilei, cota 3 — 13.05.2022
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde