Biletul Zilei, cota 3 — 13.04.2022

Turneul de la Monte Carlo a ajuns în faza 16-imilor de finală, iar expertul nostru, Cristian Mihală, vă prezintă un bilet cu o cotă de 3 care să includă partidele de miercuri din Principat.

Marton Fucsovics - Diego Schwartzman

După o perioadă foarte complicată, Marton Fucsovics a început să dea semne că își îmbunătățește jocul, iar sezonul de zgură ar putea fi o șansă de revenire pentru maghiarul care în 2020 reușea două optimi de finală în turneele de Grand Slam. 

În primul tur a trecut de Harris, un adeversar complicat, dar care are jocul mai degrabă croit pentru hard. Acum, în fața sportivului din Ungaria va fi un specialist pe zgură, Diego Schwartzman. Argentinianul a reușit deja o finală pe suprafața roșie, în actuala stagiune, pierdută la puștiul "fenomen", Carlos Alcaraz, la Rio de Janeiro. La Monte Carlo, cel mai scund jucător din top 20 ATP a trecut în primul tur de Khachanov, după un maraton de 3 ore (6-7, 6-3, 6-3). O repetiție excelentă pentru zgură, astfel că sud-americanul nu va avea în mod normal vreo problemă să își continue șirul succeselor.

Scor întâlniri directe: 1-1. În singura dispută pe zgură, Schwartzman s-a impus, la Roland Garros 2019.

Predicție: Victorie Schwartzman (cotă 1,33, la 888sport.ro).

Sebastian Korda - Carlos Alcaraz

La 21 de ani, fiul marelui Petr Korda pare în sfârșit capabil să lupte cu numele mari din circuit. A arătat asta la Indian Wells, unde a câștigat cu 6-1 un set cu Nadal, pentru ca apoi să scape printre degete o victorie ce părea că e ca și acontată (a condus cu 5-2 în decisiv, înainte ca "Matadorul" să revină fantastic și să câștige în tie-break).

Korda - care în primul tur la Monte Carlo a trecut de Van De Zandschulp - nu e un jucător care să nu se descurce bine pe zgură, deși în SUA, acolo unde a fost crescut, a evoluat aproape exclusiv pe hard. Dovadă că în singura finală de ATP câștigată, americanul s-a impus cu 6-2, 6-4, pe zgura de la Emilia-Romagna (contra lui Cecchinato).

Totuși, misiunea din 16-imile de la Monte Carlo e una imposibilă, în față stându-i Carlos Alcaraz, sportiv pentru care e doar o chestiune de timp până când își va trece în palmares primul Grand Slam. Semifinilaist la Indian Wells și câștigător la Miami, puștiul de 18 ani din Spania e în luptă cu recordurile, iar mulți îl văd deja al treilea favorit de la Roland Garros, după Nadal și Djokovic.

Alcaraz e capabil să se lupte de la egal la egal deja cu oricine, pe orice suprafață, iar Korda nu va sta între el și un probabil duel cu Djokovic, în sferturi.

Scor întâlniri directe: 0-1. Nu s-au întâlnit pe zgură.

Predicție: Victorie Alcaraz (cotă 1,25, la 888sport.ro).

Albert Ramos - Cameron Norrie

Una dintre cele mai ehilibrate partide de miercuri, de la Monte Carlo. După semifinala de la Santiago (Chile), Ramos a dezamăgit la Miami, unde a fost învins de Korda, în primul tur. Pentru iberic, Monte Carlo vine după Marrakech, unde s-a rodat pentru sezonul european de zgură.

De partea cealaltă, britanicul Norrie, numărul 10 mondial, a reușit prestații solide la competițiile din America de Nord. După finala de la Acapulco, pierdută la Nadal, a avansat până în sferturi la Indian Wells (învins de Alcaraz) și până în optimi la Miami (bătut de Ruud, viitor finalist).

Pe hârtie, Norrie ar trebui să fie favorit, dar englezul nu se descurcă prea bine pe zgură, suprafața preferată a lui Ramos. Ca atare, anticipăm un duel extrem de echilibrat, fără un favorit clar.

Scor întâlniri directe: 3-1. Ibericul a câștigat toate cele 3 meciuri jucate pe zgură. Interesant e că în 3 din cele 4 partide echilibrul a fost unul evident, confruntările neterminându-se după două seturi.

Predicție: Peste 22,5 game-uri (cotă 1,94, la 888sport.ro).

În concluzie, biletul nostru pentru miercuri de cotă 3 are două selecții simple (victorii Schwartzman și Alcaraz) și un meci pe care îl vedem cu șanse mari să meargă în decisiv:

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
15 / 0 / 7
Calcul:
+794 RON
ROI:
36.1 %
Pariuri:
307 / 2 / 219
Calcul:
+3 462 RON
ROI:
+6.6 %
Cristian Mihala

Jurnalist sportiv cu o vasta experienta in spate.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 22
15 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +36.1 %
Pariuri: 529
307 / 2 / 219
Calcul
ROI: +6.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Biletul Zilei, cota 3 — 13.04.2022
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde