Besiktas – Rizespor: pont din Superliga Turcă

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Superliga Turcă.

Meciul Besiktas – Rizespor se joacă miercuri, ora 18:00, pe Vodafone Park (Istanbul)

Besiktas este liderul Superligii și este cea mai în formă echipă, alături de Gaziantepul lui Marius Șumudică. Fostul mare mijlocaș Sergen Yalcin se dovedește un antrenor care știe cum să lucreze cu un lot pestriț în care în afara localnicilor se mai regăsesc jucători de pe patru continente. Vulturii au o serie formidabilă în campionat: patru meciuri, patru victorii, zece goluri marcate și niciunul primit! Ultima etapă a însemnat un 2-0 cu emoții la Kayserispor, Besiktas ratând un penalty în debut de meci pentru a aștepta până în ultimele minute ale partidei pentru a deschide scorul și apoi pentru a marca și a doua oară. Genul acesta de meciuri ajută extraordinar de mult din punct de vedere al încrederii. 

Una dintre armele importante cu care Beskitas poate debloca orice meci este conexiunea Ghezzal-Vida, primul fiind un executant excelent al fazelor fixe, iar croatul un fundaș central care finalizeaza fantastic cu capul.

Rizespor nu este neapărat o mare forță în deplasare, dimpotrivă. Trupa croatului Tjepan Tomas a strâns doar șase puncte din 21 posibile, având al treilea cel mai slab atac la meciurile jucate pe teren străin din intregul campionat. E drept că în ultimele patru etape, Caykur a pierdut o singură dată, deplasarea de la Trabzon, dar nu știu dacă va putea păstra seria și pe Vodafone Park.

Besiktas – Rizespor: cote și pronostic

Besiktas se află în cel mai bun moment al sezonului și cred că va continua seria victorioasă și contra lui Rizespor. Betano ne oferă o cotă de 1.50 pentru un succes al gazdelor iar eu vă sfătuiesc să treceți meciul pe biletele voastre!

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/   iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale! 

 

Bonus2000 RON
Pariaza
1.50
Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 5
Calcul:
+238 RON
ROI:
14.9 %
Pariuri:
21 / 0 / 17
Calcul:
-98 RON
ROI:
+1.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
11 / 0 / 5
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 39
21 / 0 / 17
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Besiktas
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide