Benevento — Cagliari: pont din Serie A

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomadă un meci aprig din Serie A.

Partida Benevento – Cagliari se joacă astăzi, ora 16:00, pe stadionul Ciro Vigorito (Benevento).

Meci cu cuțitele pe masă la Benevento! Gazdele sunt pe locul 18 iar oaspeții pe 17 și între ele este linia care ne va arăta la final cine cade și cine rămâne în Serie A.

Dacă am fi spus acum zece etape că Benevento va avea probleme cu retrogradarea, cred că mulți ar fi ridicat din sprâncene. Cum însă trupa lui Pippo Inzaghi a cules doar șase din ultimele treizeci de puncte, s-a ajuns ca acum, când mai sunt patru jocuri de disputat, să avem în Benevento o candidată serioasă la însoțirea Parmei și a lui Cronone în liga secundă. 

Cagliari a găsit în ultima lună resursele necesare ieșirii din criză. Dacă la începutul lui aprilie aveam impresia că nimic nu îi mai poate scoate din mlaștină pe Marin & Co, cele trei victorii și un egal din precedentele patru confruntări i-au scos pe sarzi la lumină. Până la salvarea definitivă mai este însă drum lung.

Meciul de astăzi se anunță pe viață și pe moarte și tocmai de asta a fost delegat un ecuson FIFA cu experiență, Daniele Doveri, om care de obicei se regăsește ca al patrulea arbitru în trupa lui Orsato. Doveri este un tip destul de strict, care a arătat câte șapte galbene în trei din ultimele cinci partide.

Benevento – Cagliari: cote și pronostic

Nu știu cine va câștiga sau dacă va câștiga vreuna dintre formații, dar intuiesc că va fi o luptă pentru fiecare metru pătrat de teren și că intrările tari nu vor lipsi. Mă aștept așadar la multe cartonașe galbene iar presentimentul meu este că vor fi cel puțin cinci. Public Win ne oferă o cotă de 1.74 pentru acest pariu.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 5
Calcul:
+16 RON
ROI:
1.3 %
Pariuri:
58 / 0 / 54
Calcul:
-1 010 RON
ROI:
-9.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
7 / 0 / 5
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 113
58 / 0 / 54
Calcul
ROI: -9.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cel puțin cinci cartonașe galbene
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde