Belinda Bencic — Naomi Osaka: pont din turneul feminin de la Miami

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din turneul feminin de la Miami.

Partida Belinda Bencic – Naomi Osaka se joacă astăzi, ora 22:00, pe terenurile de la Miami Gardens (SUA).

Foarte interesantă partida de astăzi dintre Belinda Bencic și Naomi Osaka pentru că discutăm despre două jucătoare capabile de un tenis sclipitor, dovadă titlul olimpic cucerit anul trecut de jucătoarea din Elveția sau nenumăratele turnee de Grand Slam ale japonezei, care au însă perioade lungi de black-out, în care pot fi bătute de cele mai neașteptate adversare.

Pare o săptămână bună pentru ambele. Ajunsă pe poziția a 28-a, Bencic nu a legat mai mult de două victorii consecutive în 2022, până să dea drumul la motoare săptămâna aceasta și să măture cu adversarele: 63, 61 cu Kostyok, 64,61 cu Watson, 62,63 cu Sasnovich și 61, 62 cu Saville. Astfel a prins prima semfininală a sezonului, iar adversară îi va fi numărul 77 WTA.

Vă vine să credeți că Osaka a căzut atât de mult? Japoneza traversează o perioadă foarte delicată, având mari probleme cu anxietatea și caută să redevină acea jucătoare-robot care să blocheze orice influență din exterior. Săptămâna aceasta a reușit, câștigând in minimum de seturi toate partidele disputate (Sharma, Kerber, Riske și Collins) plus meciul abandonat de Muchova. Succesul din sferturi împotriva finalistei de la Aus Open, Danielle Collins, a fost impresionant, Osaka izbutind un 6-2, 6-1 aproape perfect. 

Belinda Bencic – Naomi Osaka: cote și pronostic

Și acum să vă povestesc câte ceva despre confruntările directe, ceva ce ar putea să vă mire. Bencic și Osaka s-au întâlnit de cinci ori. Prima confruntare s-a consumat în 2013, pe când Osaka avea doar 15 ani, iar elvețianca 19, iar câștig de cauză a avut sportiva din Japonia. Ei bine, avea să fie și ultimul succes. Nu doar că a bătut-o pe unde a prins-o, dar Bencic i-a mai lăsat Osakăi un singur set în următoarele patru dispute. E clar că există ceva în stitlul Belindei, care nu îi convine lui Naomi, după modelul Alizet Cornet vs Simona Halep. Tocmai de aceea, cred că jucătoarea din Elveția va câștiga măcar un set, nu știu însă dacă va și învinge. Uitându-mă pe oferta Public Win, am găsit ceva ce mi-a plăcut, care asigură o marjă de risc: Bencic va reuși să-și adjudece cel puțin 11 game-uri. Dacă am dreptate și va câștiga măcar un set, atunci va mai avea nevoie de cel mult cinci game-uri în celelalte două manșe. Nu mi se pare imposibil.

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 5
Calcul:
+144 RON
ROI:
12.0 %
Pariuri:
212 / 1 / 195
Calcul:
+16 RON
ROI:
0.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 12
7 / 0 / 5
Calcul:
ROI: +12.0 %
Pariuri: 409
212 / 1 / 195
Calcul
ROI: 0.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Belinda Bencic câștigă cel puțin 11 game-uri în meci
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde