Beatriz Haddad Maia — Simona Halep: pronosticuri Tenis WTA Birmingham

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Haddad Maia vs. Halep.

Duminica la pranz, 19/06/2022, nu mai devreme de ora 13:00, Beatriz Haddad Maia si Simona Halep vor juca in prima semifinala a competitiei WTA Series Tour de la Birmingham (Regatul Unit, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.90 @ Beatriz Haddad Maia vs. 1.42 @ Simona Halep!

HADDAD MAIA (#32 WTA)

Are douazeci si sase de ani, dar nu foarte multa experienta in fazele finale ale turneelor de nivel WTA Series Tour, a inceput sa performeze cu adevarat la adevaratul potential cam de vreo doua sezoane incoace, s-a nascut si are resedinta la Sao Paulo (Brazilia), este jucatoare de mana stanga ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,85m si poseda un prim serviciu greu de returnat atunci cand prinde terenul cu el, beneficiaza de suportul antrenorului Rafael Paciaroni!

  • VICTORII Haddad Maia vs. Halep: nici o victorie

SIMONA HALEP (#20 WTA)

Chiar daca e o stim de departe ca fiind o asa-zisa “zgurista” la baza, romanca s-a descurcat de cele mai multe ori excelent si pe iarba, adunand per total un raport de 40 – 16 (victorii – înfrangeri) pe acest tip de suprafata de-a lungul carierei, toate acestea fiind incununate cu titlul de la Wimbledon (2019). A mai fost prezenta pe iarba de la Birmingham WTA in urma cu sapte ani, oprindu-se in faza sferturilor de finala! Daca va pleca acasa cu trofeul de campioana, va fi noul numar #15 WTA la simplu de maine.

  • VICTORII Halep vs Haddad Maia: 7-5 6-3 (Wimbledon, 2017, iarba), 6-2 6-0 (Australian Open, 2022, hard outdoor)

Beatriz Haddad Maia – Simona Halep: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o noua partida dominata de romanca, deoarece conationalei noastre ii place sa joace impotriva unor astfel de adversare agresive, care practica un joc de totul sau nimic, pentru simplul fapt ca le poate impinge pe acestea spre a face multe erori nefortate, atragandu-le in schimburi lungi de mingi! Simona Halep n-a cedat set pana-n aceasta faza a competitiei, eliminand-o in runda anterioara pe o tenismena asemanatoare ca fizic si stil de joc cu cea pe care o va infrunta astazi – britanica Katie Boulter (6-4 6-1 / trei asi expediati, doua duble greseli comise, si-a cedat serviciul o singura data, realizand cinci break-uri pe retur). De cealalta parte, brazilianca Beatriz Haddad Maia a avut mari dificultati in disputa cu poloneza Magdalena Frech (6-1 5-7 7-6) din faza optimilor de finala, dar s-a revansat in faza sferturilor de finala aplicandu-i o corectie italiencei Camila Giorgi (6-3 6-2 / si-a cedat serviciul o singura data – oferindu-i sase mingi de break oponentei – iar pe parte de retur a realizat un total de cinci break-uri).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
(AH) -2,5 games @ Simona Halep

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde