Bayern Munchen – Werder Bremen: pont din Bundesliga

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Bundesliga.

Partida Bayern Munchen – Werder Bremen este programată sâmbătă, 16:30, pe Allianz Arena din Munchen.

Mașinăria infernală a lui Hansi Flick se pune din nou în mișcare sâmbătă împotriva lui Werder Bremen. Există câteva elemente care mă fac să cred că jucătorii lui Bayern vor fi și motivați și înfometați la startul partidei. În primul rând faptul că cinci dintre fotbaliștii deținătoarei Champions League au fost titulari în cea mai mare rușine a Germaniei din ultimii 90 de ani, acel 0-6 din Spania. Neuer, Sule, Goretzka, Sane și Gnabry au ceva de demonstrat și ce prilej mai bun decât chiar primul meci care le apare în cale? Campioni de acest nivel vor să facă uitată cât mai repede o rușine istorică. 

Într-o altă categorie se află Thomas Muller și Jerome Boateng. Cei doi parcă s-au hrănit în ultimul an din neconvocarea la națională, iar după setul administrat de Furia Roja, mă aștept ca cei doi să vrea și mai abitir să îi dea o palmă morală lui Joachim Low. 

În fine ar mai fi Lewandowski. În cele trei partide ale Poloniei, amicalul cu Ucraina și cele două jocuri oficale din Liga Națiunilor, golgeterul lui Bayern a jucat doar trei reprize, fiind schimbat la pauza ultimei întâlniri, cea contra Olandei, meci care oricum nu mai avea miză pentru polonezi. În plus, Lewa nu a înscris, ceea ce pentru un golgeter ca el, este o mare dezamăgire. 

Adaug la toate aceste informații faptul că în opt din ultimele zece partide ale bavarezilor s-au înscris minimum două goluri până în pauză, lucru valabil și pentru două din ultimele trei deplasări ale lui Werder Bremen și iată cum se naște un pariu interesant.

Bayern Munchen – Werder Bremen: Cote la pariuri și pronostic

Bayern este o echipă căreia îi place să rezolve rapid meciurile și întâlnește un adversar căruia i-a administrat 19 (!) goluri în ultimele cinci partide acasă. Așadar vă propun o cotă de 1.65 la Public Win pentru 2+ goluri în prima repriză.

 

Bonus2000 RON
Pariaza
1.65
Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-141 RON
ROI:
-12.8 %
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-141 RON
ROI:
+1.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 11
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 11
5 / 0 / 6
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Bayern Munchen – Werder Bremen, două goluri în prima repriza
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide