Bayern Munchen — Dinamo Kiev: pont din Liga Campionilor

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de fotal din Liga Campionilor.

Partida Bayern Munchen – Dinamo Kiev se joacă astăzi, ora 22:00, pe Allianz Arena (Munchen)

Ce poate face Kievul lui Mircea Lucescu pe terenul monstrului Bayern? Marele antrenor român a mai avut o singură experiență pe Allianz Arena, în 2015, când   a încasat cea mai drastică înfrângere a carierei, un 0-7 într-un Bayern – Sahtior. 

Bayern a remizat în primul meci oficial al sezonului, 1-1 pe terenul Borussiei Monchengladbach, după care s-a pus pe muncă, obținând opt victorii consecutive în care golaverajul este ireal: 40-5! E drept că una dintre partide a fost un 12-0 în cupă cu modesta Bremer, dar tot rămân niște bătăi zdravene administrate unor echipe precum Leipzig sau Barcelona.

Una dintre problemele mari când vine vorba de Bayern este că golul poate veni de la orice jucător de la mijloc în sus, lucru pe care nu îl prea vezi la alte formații europene. E clar că Lewandowski este principalul pericol, polonezul înscriind în 18 partide consecutive pentru bavarezi până la meciul cu Furth, care i-a oprit seria. Dar te uiți că Chupo-Moting are șase goluri în acest sezon, Muller și Musiala patru, Sane trei, Kimmich trei, Gnabry două și te întrebi cum Dumnezeu poți opri o asemenea mașinărie?

Dinamo Kiev a remizat acasă 0-0 în prima etapă din Champions League și are 6 din ultimele 7 meciuri fără gol primit. Singurul pas greșit a fost Supercupa Ucrainei, în care a încasat un 0-3 de la Sahtior. 

Bayern va fi lipsită de Coman și Tolisso, accidentați, în timp ce Mircea Lucescu a deplasat la Munchen un lot fără Besedin, Buyalski, Ramirez și Kulach

Bayern Munchen – Dinamo Kiev, cote și pronostic 

Bayern a marcat cel puțin de două ori în prima repriză a trei din ultimele cinci jocuri. Doar Barcelona și Leipzig au scăpat cu un singur gol primit în primele 45 de minute, iar partidele se jucau în deplasare. Mă tem de un început de meci în care echipa lui Mircea Lucescu va suferi mult și vă recomand o cotă de 1.88 pe care Public Win o oferă pentru o prima parte a meciului în care să se înscrie cel puțin de două ori.  

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-325 RON
ROI:
-23.2 %
Pariuri:
91 / 0 / 83
Calcul:
-987 RON
ROI:
-5.7 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 175
91 / 0 / 83
Calcul
ROI: -5.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin două goluri în prima repriză
Comentarii