Bayern Munchen — Augsburg: pont din Bundesliga

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Bundesliga.

Partida Bayern Munchen – Augsburg se joacă astăzi, ora 16:30, pe Allianz Arena (Munchen)

Bayern joacă astăzi pentru Robert Lewandowski, David Alaba, Jerome Boateng, Javi Martinez și mai ales pentru Hansi Flick. 

Să îi luam pe rând. Primul l-a egalat etapa trecută pe Gerd Muller, reușind al 40-lea gol stagional iar astăzi are șansa de a-l depăși. În urmă cu niște ani, Lewandowski a vrut să plece de la Bayern după o ultimă etapă în care colegii nu i-au pasat mingea, nu a reușit să înscrie iar Piere-Emerick Aubameyang a devenit golgeterul Bundesligii. Atât este de ambițios polonezul. Lucrurile s-au schimbat mult de atunci, Lewa a devenit personaj nu doar valoros dar și simpatizat în vestiar iar un asemenea scenariu ar fi greu de închipuit astăzi.

Alaba, Boateng și Martinez sunt la ultimul meci pentru Bayern. Nemții au știut întotdeauna să își prețuiască valorile și le-au oferit meciuri de adio memorabile. Robben și Ribery au marcat la ultimele reprezentații pentru bavarezi, chiar dacă partidele nu mai contau în clasament. Nu spun că vreunul dintre Alaba, Boateng sau Martinez vor înscrie astăzi, dar echipa va încerca să le creeze un meci de adio special.

Flick va dori la rândul său să se despartă cu o victorie de formația pentru care a cucerit șapte trofee într-un an și jumătate. Foarte aproape de a prelua naționala, dar curtat în paralel de Barcelona, tehnicianul lui Bayern este omul care la 6-2 cu Barca în sfert de finală de Champions League, se enerva atunci când fotbaliștii săi nu tratau serios o fază. La fel vor sta lucrurile și astăzi în fața lui Augsburg. 

Bayern – Augsburg

Nu am scris nimic despre oaspeți, pentru că nu cred că depinde de ei rezultatul final. Văd un meci cu multe goluri. Analizând ultimele cinci partide ale lui Bayern, se poate observa că s-au marcat cel puțin două goluri în prima repriză. Asta cred că se va întmpla și astăzi: două reușite în primele 45 de minute! Public Win vine cu o cotă de 1.57 pentru acest pariu.  

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 5
Calcul:
+16 RON
ROI:
1.3 %
Pariuri:
58 / 0 / 54
Calcul:
-1 010 RON
ROI:
-9.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
7 / 0 / 5
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 113
58 / 0 / 54
Calcul
ROI: -9.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cel puțin două goluri în prima repriză
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde