Bașakșehir — Trabzonspor: pont din Superliga Turciei

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Superliga Turciei.

Partida Bașakșehir – Trabzonspor se joacă astăzi, ora 16:00, pe stadionul Fatih Terim (Istanbul).

Meci decisiv pentru Istanbul Bașakșehir în ultima etapă a Superligii Turciei. Nu-mi dau seama dacă este noroc sau ghinion să întâlnești într-un asemenea moment tocmai campioana categorică, Trabzonspor, care sărbătorește de vreo două săptămâni încontinuu. 

Bașakșehir luptă pentru poziția a 4-a care înseamnă Conference League în sezonul viitor. A fost o stagiune începută îngrozitor de campioana de acum doi ani, motiv pentru care a și fost dat afară Aykut Kocaman și adus în locul său celebrul Emre Belozoglu. Mutarea s-a dovedit inspirată, echipa urcând încet dar sigur spre topul campionatului iar acest joc decisiv o găsește pe Bașakșehir la capătul unei serii de șapte partide fără înfrângere. E drept că în acest moment putea să aibă asigurată participarea europeană, dacă nu ar fi făcut doar egaluri în precedentele două partide, cu Galatasaray acasă și la Giresunspor. Așa, diferența în clasament este de doar un punct față de locul 5, Alanyaspor, care are o deplasare teoretic rezolvabilă la Karagumruk. 

Toată suflarea Trabzon este într-o permanentă fiestă de vreo două săptămâni, firesc ținând cont de faptul că ultimul campionat îl câștigase acum mai bine de 30 de ani. Urmările sărbătorii s-au văzut cel mai bine acum două etape, când Kayseri a învins-o pe Trabzon cu 4-2, însă etapa trecută campionii s-au scuturat de praf, s-au dres cu niște iaurt și murături și au învins-o pe deja retrogradata Altay 2-1. Acum însă nivelul este total diferit și mă îndoiesc că jucătorii mai pot fi mobilizați pentru această partidă.

Bașakșehir – Trabzonspor: cote și pronostic

Bașakșehir este all in. Trebuie să câștige și să o facă fără emoții. Cred că asta se va și întâmpla. Cred într-un iureș de început al oamenilor lui Emre care să producă fotbal ofensiv și implicit lovituri de colț. În precedentele trei jocuri de pe teren propriu, ei au beneficiat de 25 de cornere, dintre care 15 în prima repriză. Vă propun o cotă de 1.93 pe care Betano o pune la bătaie pentru o primă parte în care gazdele să beneficieze de cel puțin trei cornere. Eu am pus-o de vineri pe un bilet de-al meu. 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 7
Calcul:
-212 RON
ROI:
-17.7 %
Pariuri:
156 / 1 / 139
Calcul:
-141 RON
ROI:
-0.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 12
5 / 0 / 7
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 297
156 / 1 / 139
Calcul
ROI: -0.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin trei cornere Basaksehir în prima repriză

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii