Barcelona – Valladolid: pont din La Liga

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din La Liga.

Partida Barcelona – Valladolid se dispută astăzi, ora 22:00, pe Camp Nou (Barcelona)

Barcelona simte sânge! Înfrângerea lui Atletico de aseară de la Sevilla a relansat definitiv campionatul iar catalanii pot realiza ceva inimaginabil acum o lună și jumătate, să se apropie la un singur punct de băieții lui Simeone și să fie la mâna lor în lupta pentru titlu.

După înfrângerea de pe Camp Nou cu PSG, Ronald Koeman a reorganizat echipa, găsindu-i, după luni bune de căutări, sistemul care să îi pună în valoare în același timp pe Messi, Griezmann și Dembele.De atunci victoriile s-au înlănțuit în campionat, Barca a început să fie din nou o echipă dominantă, Laporta a reglat situația și la nivel administrativ iar geniul Messi pare să se fi liniștit, find în prezent gata să semneze prelungirea contractului.

Două avantaje mari al Barcei înaintea meciului de diseară sunt perioada mai lungă de odihnă pe care au avut-o fotbaliștii întorși de la naționale, plus faptul că Argentina nu a avut acțiune iar Messi este proaspăt.

Valladolid vine la Barcelona după o serie de patru partide fără înfrângere, dar o face fără o serie de titulari obișnuiți, loviți fie de accidentări, fie de COVID sau suspendări: Fernandez, Weissman, Orellana, San Emeterio, Luis Perez sau Kike Perez.

BARCELONA – VALLADOLID: cote și pronostic

După 6-1 cu Sociedad și 4-1 cu Huesca, moralul e fantastic pe Camp Nou. Griezmann și Dembele se întorc cu încredere mare ca urmare a golurilor înscrise pentru Franța în partidele cu Bosnia, respectiv Kazahstan, Pedri a debutat pentru Spania și a bifat minute în toate cele trei meciuri. Per total este o atmosferă perfectă pentru un nou meci reușit. Mă aștept ca Barca să rezolve jocul încă din prima repriză și vă propun o cotă de 1.92 pe care Public Win ne-o oferă pentru cel puțin două goluri înscrise în prima repriză. Avem astfel și o marjă de eroare, în cazul unui gol neașteptat al lui Valladolid în debut de partidă.

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-194 RON
ROI:
-17.6 %
Pariuri:
44 / 0 / 41
Calcul:
-721 RON
ROI:
-8.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 12
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 86
44 / 0 / 41
Calcul
ROI: -8.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cel puțin două goluri în prima repriză