Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Australia - Italia. Ponturi Campionatul Mondial Feminin

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Australia si Italia, de la Campionatul Mondial Feminin, la o cota de 1.65.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Duminica, 9 iunie 2019, de la ora 14:00, pe "Stade du Hainaut" din Valenciennes, avem partida Australia - Italia, din grupa C a Campionatului Mondial Feminin. Cine va incepe mai bine turneul?

Australia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Australia este adepta unui joc fizic, diferit de multe nationale din top. Poate de aceea e si putin speciala. Are in componenta multe jucatoare care activeaza in Statele Unite si doar doua fotbaliste activeaza in Europa. Totusi, campionatul intern al Australiei este unul puternic pentru ca se pune destul de mult accent pe fotbalul feminin. La ultimele trei editii ale Campionatului Mondial, Australia a fost eliminata in "sferturi". La fel s-a intamplat si la Jocurile Olimpice de la Rio, 2016.

Italia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Italia e o nationala mai cunoscuta noua, tinand cont de faptul c-a fost adversara Romaniei in preliminariile pentru Mondiale. A castigat grupa, cu 7 victorii si 1 infrangere, doar 4 goluri incasate. Totusi, are cinci meciuri consecutive in care a incasat gol, toate amicale. Precedenta prezenta la un Campionat Mondial a fost in 1999, iar Italia n-a depasit faza grupelor.

Australia - Italia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Sunt doua echipe cu stiluri de joc diferite si de aceea acest duel va fi foarte interesant. Italia este mai mult cu mingea la picior si joaca pe contraatac, in timp ce Australia prefera angajamentul fizic si mingile plouate. Cand s-au intalnit ultima oara, in 2014, Australia a castigat cu 5-1, dar de atunci, Italia a crescut vizibil in valoare. Cred ca ambele formatii vor ajunge des la poarta, deci un GG e posibil.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.65
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
-32 RON
ROI:
-16.0 %
Pariuri:
489 / 14 / 384
Calcul:
-1 010 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 3
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 888
489 / 14 / 384
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
ambele marcheaza