Atletico Madrid — Levante: pont din La Liga

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila va recomanda un meci din La Liga.

Partida Atletico Madrid – Levante se dispută mâine, ora 17:15, pe Wanda Metropolitano (Madrid).

Nu pot să cred că Atletico nu o va bate pe Levante în două partide consecutive. Ciudățenia acestui meci este că vine la trei zile după cel din tur. Miercuri cele două au remizat 1-1 într-un joc în care Bardhi a deschis scorul pentru gazde, Llorente a egalat pentru liderul din La Liga, dupa care Suarez, Llorente, Savic sau Correa au irosit ocazii mari de a tranșa disputa. La final, cifrele arătau o dominare clară a lui Atleti: 8-1 la cornere, 14-7 la suturi spre poartă, 146-71 raportul atacurilor, 85-29 raportul atacurilor cu grad mai mare de periculozitate.

Atletico este o bestie pe Wanda Motropolitano chiar și fără spectatori. Sezonul ăsta nu a pierdut niciun joc și doar ghinionul primirii unui gol în prelungirile jocului cu Celta a făcut să nu aibă acum o serie de șase victorii consecutive. Printre victimele din 2021 se numără Sevilla, Valencia sau Getafe, plecate fără punct de la Madrid. 

Levante nu este însă sub nicio formă o victimă sigură! Băieții lui Paco Lopez vin după o serie de șase meciuri consecutive fără înfrângere în deplasare, iar ultimele două au reprezentat mari surprize: egal la Bilbao și victorie la Madrid contra Realului. 

Atletico Madrid – Levante: cote și pronostic

Este anul lui Atletico și cred că trupa lui Cholo se va impune. E drept că la mijlocul săptămânii viitoare vin la București pentru jocul cu Chelsea din UCL, dar nu cred că în momentul de față există altă prioritate pentru Simeone decât câștigarea unui al doilea titlu după cel din 2014. Merg pe o victorie a lui Atletico pentru care Public Win oferă o cotă de 1.59.

 

Bonus2000 RON
Pariaza
1.59
Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 11
Calcul:
-352 RON
ROI:
-16.8 %
Pariuri:
33 / 0 / 31
Calcul:
-612 RON
ROI:
-9.6 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
10 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 64
33 / 0 / 31
Calcul
ROI: -9.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Atletico Madrid
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide