Athletic Bilbao — Granada: pont din La Liga

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din La Liga.

Partida Athletic Bilbao – Granada se joacă astăzi, ora 22:00, pe Estadio San Mames (Bilbao).

Bilbao – Granada este meciul tipic de mijlocul clasamentului din Spania. Niciuna dintre echipe nu are stresul retrogradării, dar nici mari speranțe europene, cel puțin nu prin campionat, pentru că Bilbao este în finala Cupei Spaniei. 

De văzut ce efect va avea asupra fotbaliștilor lui Marcelino partida complicată, cu prelungiri, din urmă cu trei zile de la Levante, meci în urma căruia și-a asigurat preznța într-un nou ultim act de competiție majoră contra Barcelonei. Athletic este pe locul zece în La Liga, cu 30 de puncte iar acasă a adunat 20 de puncte dintr-un total de 36, fiind una dintre cele mai afectate echipe de absența fantasticului public basc. Interesant este că Bilbao a primit 11 goluri în 12 partide pe San Mames și totodată că a încasat cel puțin un gol în 13 din ultimele 14 confruntări în toate competițiile. 

Granada stă ceva mai bine în clasament, ocupând poziția a opta, cu trei puncte în plus față de adversara de astăzi. Marea problemă a trupei lui Diego Martinez în acest sezon au fost meciurile din deplasare din care a strâns doar 9 puncte din 36! Totuși Granada are o medie de un gol pe meci pe teren străin iar o analiză sumară ne arată că a înscris măcar o dată în ultimele opt confruntări!

Athletic Bilbao – Granada: cote și pronostic

Ultimele rezultate ale lui Bilbao pe San Mames sună astfel: 1-1 cu Villarreal, 1-1 cu Levante, 1-1 cu Valencia, 5-1 cu Getafe și 2-3 cu Barcelona. Granada a marcat de 12 ori în ultimele 5 deplasări. Merg așadar pe un GG (ambele marchează) premiat de Public Win cu o cotă babană de 2.20!

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-194 RON
ROI:
-17.6 %
Pariuri:
44 / 0 / 41
Calcul:
-721 RON
ROI:
-8.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 12
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 86
44 / 0 / 41
Calcul
ROI: -8.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marchează