Atalanta — Udinese: pont din Serie A

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila va recomanda un meci din Serie A.

Partida Atalanta – Udinese se joaca astazi, ora 16:00, pe Gewiss Stadium (Bergamo).

Atalanta se afla intr-o lupta teribila cu Juve, Napoli, Roma si Lazio pentru ultimele doua locuri de Champions League. Trupa lui Gasperini da astazi peste Udinese, o formatie care a pierdut doar una din ultimele cinci deplasari (0-3 cu Roma), reusind egaluri la Genoa, Parma si cu Milan plus o victorie la Spezia. 

Atat Atalanta cat si Udinese evolueaza intr-un sistem cu trei fundasi centrali plus oameni care imping mult in flancuri Gosens si Maehle la bergamasci, Molina si Larsen petru friulani, astfel ca meciurile lor favorizeaza un numar mare de cornere. 

Etapa trecuta Atalanta s-a deplasat la Verona unde a castigat cu 2-0 iar la final raportul loviturilor de colt era 7-4 pentru oameni lui Gasperini. In Udinese – Lazio lucrurile au fost chiar mai categorice: 11-6 la cornere pentru capitolini, iar daca luam mai din urma statisticile, vedem ca Genoa a inregistrat 6 lovituri de colt contra lui Udinese, Sassuolo la fel iar Milan chiar 7.

Atalanta – Udinese, cote si pronostic

Nu ma astept la un joc usor pentru Atalanta. Pasalici, Gosens, Maehle, Freuler, de Roon, Malinovski sau Ilicic sunt doar cativa dintre fotbalistii care au fost la loturi si probabil nu vor avea o prospetime extraordinara. Cred insa ca vor forta jocul in flancuri de unde sa vina centrari pentru Zapata sau Muriel iar asta va duce la lovituri de colt. Public Win ne ofera o cota de 1.83 pentru cel putin 10 cornere in meci.  

Nu uitati totodata ca pe pagina noastra gasiti o selectie a celor mai bune case de pariuri online iar de acolo va puteti inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte castiguri potentiale.

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
5 / 0 / 6
Calcul:
-194 RON
ROI:
-17.6 %
Pariuri:
44 / 0 / 41
Calcul:
-721 RON
ROI:
-8.5 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 12
5 / 0 / 6
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 86
44 / 0 / 41
Calcul
ROI: -8.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Cel putin 10 cornere