Atalanta — Genoa: pont din Serie A

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila va recomanda un meci din Serie A.

Meciul Atalanta – Genoa se disputa duminica, ora 19:00, pe Gewiss Stadium (Bergamo).

Am un principiu cand vine vorba de pariuri: cand vezi ca o echipa este in forma, insista sa pariezi pe ea. Atalanta face obiectul acestei discutii. 5-1, 3-0, 4-1, 3-1 sunt scorurile ultimelor intalniri ale trupei lui Gasperini care, dupa meciul contra lui Benevento din etapa precedenta, a zis „in sfarsit a inceput si pentru noi campionatul”, aluzie la ceea ce s-a petrecut in octombrie si noiembrie cand Atalanta a dat multe rateuri. Ilicic, Zapata, Muriel sunt tot mai eficienti, au marcat impreuna 14 goluri in ultimele 6 meciuri si este aproape imposibil sa iti imaginezi ca nu vor reusi ceva semnificativ si in jocul acesta.

Genoa a schimbat antrenorul la finalul lui 2020 si nu fara succes, pentru ca, de la venirea lui Ballardini, grifonii au izbutit doua victorii si un egal in campionat in ultimele patru jocuri, pierzand doar la Sassuolo in urma cu doua etape. Cu toate astea, Genoa a pierdut trei din precedentele patru deplasari si, cu siguranta nu este o echipa de speriat cand pe teren strain. 

Atalanta – Genoa: cote si pronostic

Gewiss Stadium a devenit un cosmar pentru orice adversar in ultimele saptamani. Au pierdut pe rand, la cel putin doua goluri diferenta, Fiorentina, Roma, Sassuolo, Parma si Cagliari si nu cred ca va avea o soarta mai blanda nici Genoa. Va propun o cota de 1.62 oferita de Public Win pentru o victorie la handicap a Atalantei. 

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 11
Calcul:
-409 RON
ROI:
-20.5 %
Pariuri:
36 / 0 / 32
Calcul:
-495 RON
ROI:
-7.3 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
9 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 68
36 / 0 / 32
Calcul
ROI: -7.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie la cel putin doua goluri Atalanta