Atalanta – AS Roma: pont din Serie A

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Serie A.

Meciul Atalanta – AS Roma se joacă duminică, ora 19:00, pe Gewiss Stadium din Bergamo

Atalanta și-a revenit. Este o veste bună pentru toți fanii fotbalului, pentru că discutăm despre una dintre cele mai frumoase echipe ale Europei. Remarcabil este că rezultatele au continuat să fie bune în ultimele partide în ciuda conflictului dintre antrenorul Gasperini și liderul formației, Alejandro ”Papu Gomez, lăsat rezervă atât în victoria cu Fiorentina cât și în egalul cu Juve din ultima etapă. Atalanta a legat două victorii și două egaluri, marcând în toate și arătând din nou acel fotbal-șampanie care a adus-o la câteva minute de semifinala Champions League.

O așteaptă însa Roma, iar această varianta a Romei seduce la rândul ei. Paulo Fonseca pare a fi găsit formula cu care să ii transforme din nou pe capitolini într-o pretendenta la una dintre primele patru poziții. Acest 3-4-2-1 extrem de elastic nu oferă neapărat o soliditate defensivă (Roma are cea mai slabă apărare dintre primele șapte clasate) dar asigură goluri cu toptanul, dovadă stând cele opt din ultimele două dispute. Omul începutului de sezon este Henrikh Mkhitaryan, viitorul adversar al României din preliminariile CM, autor a șapte goluri în douăsprezece jocuri.

Atalanta – AS Roma: cote și pronostic

În ultimii 10 ani s-a întâmplat o singură dată sa nu marcheze ambele formații într-un Atalanta-Roma disputat la Bergamo. Merg pe un joc cu goluri multe și o cotă de 1.65 pe care Public Win o propune pentru GG3+ (în traducere, ambele marchează și se dau cel puțin trei goluri). 

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/  iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale! 

 

Bonus2000 RON
Pariaza
1.65
Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 6
Calcul:
+138 RON
ROI:
8.1 %
Pariuri:
21 / 0 / 18
Calcul:
-198 RON
ROI:
+1.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
11 / 0 / 6
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 40
21 / 0 / 18
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ambele marchează și cel puțin 3 goluri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide