Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Astralis – FaZe Clan: pronosticuri eSports ESL One Road to Rio - Europe

0

FaZe Clan este neinvinsa in acest concurs, dar intalneste liderul mondial.

Competitia aproape ca a ajuns la final, iar in faza finala se jaoca intre «Astralis» si «FaZe Clan», iar invingatoare nu pleaca cu mana goala. Marele Premiu este in valoare de 33.000 dolari si 1.600 de puncte in RMR.

«Astralis»: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

A jucat foarte bine pana in momentul de fata si toate aceste cifre bune si rezultate obtinute la ESL One: Road to Rio – Europe au adus-o pe primul loc in lume. A revenit acolo dupa ce a fost intrecuta de «Natus Vincere», la finalul lunii februarie. Nu s-a rezumat doar acolo, ci a reusit sa joace excelent si in semiinale, acolo unde a intalnit-o pe G2 Esports. Doua harti au fost suficiente si astfel, device & Co. nu au avut probleme in a se califica intr-o noua finala importanta in Counter-Strike: Global Offensive.

Echipa: magisk, device, gla1ve, xyp9x, dupreeh 

«FaZe Clan»: forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Si replica celor de la «FaZe Clan» a fost una pe masura si drept dovada ca joaca in ultimul act al acestui concurs online. NiKo si cei patru baieti care sunt in componenta acestei echipei de CS:GO au fost singurii care a trecut la pas de toti ceilalti jucatori ai echipelor intalnite in Grupa B. Cu alte cuvinte, a obtinut sapte din tot atatea victorii si a mers cu mare incredere in semifinale. Acolo «Ninja in Piyajamas» i s-a dovedit inferioara si in consecinta, «FaZe Clan» s-a impus in harta decisiva.

Echipa: NiKo, coldzera, rain, olofmeister, broky

«Astralis» – «FaZe Clan»: cote la pariuri si predictii pariuri

Din punctul meu de vedere cred ca Astralis are un mare avantaj. Desi FaZe este echipa care nu a cunoscut esecul la ESL One: Road to Rio – Europe, intalneste echipa de pe primul loc din clasamentul mondial. Aceasta schimbare la varf s-a facut chiar acum, in timpul acestui concurs online. Astfel, cotele caselor de pariuri sunt cat se poate de corecte si Astralis e favorita.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.40
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 8
Calcul:
-186 RON
ROI:
-9.8 %
Pariuri:
1431 / 28 / 876
Calcul:
-6 036 RON
ROI:
-2.6 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
11 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2335
1431 / 28 / 876
Calcul
ROI: -2.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Astralis