Astra Giurgiu — Universitatea Craiova: pont din finala Cupei României

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă o cotă de 1.79 la finala Cupei României.

Partida Astra Giurgiu – Universitatea Craiova se joacă astăzi, ora 20:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Astra – Craiova este în fapt meciul unor echipe rănite. Niciuna dintre formații nu și-a atins obiectivul de la startul sezonului iar această finală de Cupa României reprezintă ultima șansă la fericire.

E clar că există o diferență majoră între a retrograda, cazul Astrei și a nu fi implicat până la sfârșit în lupta pentru titlu și tocmai în asta va consta marea diferență dintre cele două formații. Astra este la pământ. Jucătorii nu știu dacă nu cumva vor disputa ultima partidă din istoria clubului, nu sunt siguri dacă își vor lua restanțele salariale, nu au nicio tragere de inima înaintea unei partide, teoretic, extrem de importante. Ionuț Badea a sosit recent la echipă, încă nu îi știe pe fotbaliști foarte bine nici sportiv, nici uman și tot ce poată sa facă este să încerce să le ridice moralul după înfrângerea de la Ovidiu, echivalentă cu retrogradarea. 

Dacă ar fi să ne ghidăm după cotele pe Transfermarkt, Craiova are al treilea lot ca valoare în Liga 1 iar Astra al 5-lea. E drept că diferența în bani este foarte mare, dar și distanța de valoare e în prezent imensă. 

Craiovei i-a făcut foarte bine ajutorul primit de la FCSB. Victoria chiar și în fața echipei a doua spre a treia a lui Gigi Becali, i-a ajutat pe olteni din multe puncte de vedere. Au trecut peste șirul de meciuri proaste, nu au avut totuși un joc la fel de disputat la mijlocul săptămânii cum a avut Astra și l-au recâștigat pe Cicâldău, cel mai important fotbalist al echipei. Decarul Craiovei poate face de unul singur diferența diseară la ceea ce ar putea fi ultimul meci major al său în tricoul Universității.

Astra Giurgiu – Universitatea Craiova: cote și pronostic

Nu văd alt rezultat decât o victorie a Craiovei astăzi. E echipa mai bună, are fotbaliști mai obișnuiți cu acest nivel și vor avea un imens atu: revin spectatorii. Nu am niciun dubiu că nu se vor auzi decât scandări pro Craiova diseară și că fotbaliștii se vor autodepăși după mai mult de un an de la ultima întâlnire cu galeria. Public Win ne oferă o cotă de 1.79 pentru un succes al Craiovei. 

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 5
Calcul:
+16 RON
ROI:
1.3 %
Pariuri:
58 / 0 / 54
Calcul:
-1 010 RON
ROI:
-9.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
7 / 0 / 5
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 113
58 / 0 / 54
Calcul
ROI: -9.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Universitatea Craiova
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde