Aston Villa — Burnley: pont din Premier League

Acțiune

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila va propune un pariu din Premier League.

Partida Aston Villa – Burnley se joacă astăzi, ora 17:00, pe stadionul Villa Park (Birmingham).

Cum va reacționa Aston Villa după dezastrul din repriza a doua a partidei de acum patru zile contra lui Manchester United? Pentru cei care nu au văzut meciul, Villa a avut 2-0, a beneficiat de ocazii importante de a face 3-0, apoi la 2-1 putea face 3-1, iar la final s-a văzut învinsă cu 3-2 de trupa lui Ten Hag. 

E clar că revenirea acasă oferă multă încredere. Pe un stadion pe care au pierdut City și Arsenal și pe care a reușit să câștige 15 din ultimele 16 partide, trupa lui Emery este una dintre marile forțe din Premier League. Pe de altă parte, avem recentul exemplu al lui Newcastle, care era a doua cea mai puternică formație pe teren propriu din Anglia și care s-a văzut învinsă acasă de Nottingham Forest în urmă cu câteva zile. Și de asta e frumos campionatul Angliei.

Villa e pe locul trei, cu 39 de puncte, are șansa de a o egala pe Liverpool în fruntea clasamentului și, în funcție de rezultatul meciului de mâine dintre Fulham și Arsenal, ar putea fi co-lider al Premier League la finalul anului. Cine și-ar fi putut imagina așa ceva?

Burnley, în schimb, nu are nicio șansă de a părăsi zona retrogradării. Trupa lui Vincent Kompany este penultima în clasament, are 11 puncte, e la 5 lungimi de Everton (în ciuda penalizării cu 10 puncte a formației din Liverpool) care este prima de deasupra liniei salvării. Teoretic, Burnley ar putea încheia anul pe ultima poziție, însă e puțin probabil câtă vreme Sheffield United ar trebui să câștige în deplasare cu Manchester City.

Raza de speranță a lui Burnley vine din cele patru puncte smulse în ultimele două deplasări, victorie 2-0 cu Fulham și remiză 1-1 la Brighton. 

ASTON VILLA -  BURNLEY: cote și pronostic

Villa ar trebui să fie atentă la acest meci deoarece în precedentul joc acasă a remizat cu ultima clasată, Sheffield United. Mai mult, când un asemenea rezultat este urmat de un joc dezastruos prin desfășurarea scorului, precum cel de pe Old Trafford, neîncrederea își poate face loc foarte repede într-o echipă. Tocmai de asta evit să merg pe un semn astăzi și prefer să mă uit în zona mea de confort, cea a cornerelor. Raportul cornerelor în Aston Villa – Sheffield United a fost 9-1. În jocul precedent, Villa a avut 9-6 la lovituri de colț cu United. De ce nu aș crede că astăzi formația lui Emery ar putea termina partida cu măcar trei cornere în plus față de Burnley? Cota oferită de Mr.Bit pentru handicap 2.5 cornere este de 1.70. Merită încercată. 

Ponturi
Cel puțin trei cornere în plus Aston Villa
Cf
Cote
1.70
Ponturi pentru Fotbal Ponturi pentru Premier League
Va fi acest pariu castigator?
Cel puțin trei cornere în plus Aston Villa
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Mai multe sfaturi pentru întâlnirea

Toate pronosticurile pentru meci
Copy the token