Aryna Sabalenka — Serena Williams: pronosticuri Tenis Australian Open

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuila va recomanda un meci de la Australian Open.

Meciul Aryna Sabalenka – Serena Williams se joaca duminica, ora 4:00, la Melbourne (Australia)

Mai poate castiga Serena Williams inca un Grand Slam si sa o egaleze pe Margeret Court in fruntea clasamentului jucatoarelor cu cele mai multe turnee majore din istorie? Blocata la cifra 23 dinainte de a deveni mama, americanca de 39 de ani a atins o serie de finale in ultimii ani (US Open, Wimbledon) fiind insa mereu invinsa in ultimul act fara drept de apel de catre Osaka, Kerber, Andreescu sau Halep.  

2020 a fost un an special din cauza pandemiei pentru toate jucatoarele din circuit. Serena a parut mai afectata chiar decat celelalte fete, numarul mic de meciuri, izolarea, absenta spectatorilor aducand-o in situatia de a nu prinde nici macar o finala in cele trei Grand Slamuri la care a luat startul (tur 3 la Australian Open, tur 2 la Roland Garros si semifinala la US Open) 

Duminica dimineata, Serena da peste Aryna Sabalenka, una dintre cele mai puternice si in forma jucatoare din circuit. Intr-o zi buna, Sabalenka poate sa bata pe oricine, lovind bine pe ambele parti si beneficiind de un serviciu extrem de puternic. Bielorusa are o serie fantastica de 18 victorii si o singura infrangere in ultimele 19 partide (oficiale si demonstrative) iar la actuala editie nu a pierdut set.

Aryna Sabalenka – Serena Williams: cote si pronostic

Serena Williams nu a impresionat in turul anterior, trecand cu greu de o jucatoare pe care anul trecut o spulbera (Potapova). Nu va avea de partea ei nici publicul din cauza restrictiilor impuse de ieri la Melbourne. Merg pe o victorie a Arynei Sabalenka pentru care Public Win ne ofera o cota de 1.87. 

Nu uitati totodata ca pe pagina noastra gasiti o selectie a celor mai bune case de pariuri online https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/   iar de acolo va puteti inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte castiguri potentiale!

 

Bonus2000 RON
Pariaza
1.87
Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 11
Calcul:
-352 RON
ROI:
-16.8 %
Pariuri:
33 / 0 / 31
Calcul:
-612 RON
ROI:
-9.6 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
10 / 0 / 11
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 64
33 / 0 / 31
Calcul
ROI: -9.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Arybna Sabalenka
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide