Arges — Chindia Targoviste: pont din Liga 1

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci de fotal din Liga 1.

Partida FC Argeș – Chindia Târgoviște se joacă astăzi, ora 17:00, pe stadionul Nicolae Dobrin (Pitești) 

FC Argeș și Chindia au trecut peste începutul greoi de campionat și par a fi regăsit cadența din sezonul regulat al ediției trecute de campionat. 

Piteștenii strânseseră un singur punct după primele patru partide, fuseseră amenințați de primar cu neplata salariilor până la finalul campionatului, se treziseră cu antrenorul amendat și suspendat pentru că nu are licență pro, dar au reușit să găsească o formulă de echipă cu care să acumuleze puncte. Sepsi, Dinamo, U Craiova 1948 și Academica au fost victimele din campionat ale renașterii lui FC Argeș, ajunsă între timp la doar două puncte de play-off. Eliminarea Botoșaniului din Cupă a venit ca un bonus, chiar dacă unul costisitor ca energie, pentru că cele două au ajuns la penalty-uri.  

Chindia nu a început la fel de rău ca Argeș campionatul, dar și băieții lui Săndoi s-au trezit că după șapte etape aveau o singură victorie. E drept că abundau egalurile, însă târgoviștenii pierduseră rigoarea defensivă din stagiunea trecută. Victoriile fără gol primit cu Mioveni, Farul și Csikszereda (Cupă) au readus senzația de monolit pe care Săndoi o dorește de la Chindia. 

FC Argeș – Chindia: cote și pronostic 

Argeș și Chindia nu sunt echipe aventuroase. Se apără jos, nu lasă spații și reușesc să aglomereze foarte bine zonele în care este mingea. Totodată nu au fotbaliști duri, dovadă numărul mic de avertismente pe care fotbaliștii celor două le primesc. În cele trei meciuri anterioare, jucătorii lui Prepeliță au văzut doar trei avertismente (excluzând prelungirile cu Botoșani în care au mai fost îngălbeniți doi piteșteni), în timp ce târgoviștenii au văzut șapte galbene în același interval de meciuri. Dacă luăm în calcul că meciul va fi arbitrat de către Adrian Cojocaru, un central care scoate foarte greu cartonașele(din ultimele șase confruntări conduse, o singură dată a dat mai mult de 4 avertismente), vă propun o cotă 1.70 pe care Betano o pune în joc pentru o dispută cu cel mult cinci galbene. 

 

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-325 RON
ROI:
-23.2 %
Pariuri:
91 / 0 / 83
Calcul:
-987 RON
ROI:
-5.7 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 175
91 / 0 / 83
Calcul
ROI: -5.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
FC Argeș – Chindia Târgoviște, cel mult cinci cartonașe galbene
Comentarii