Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Argentina - Serbia. Ponturi CM de Baschet

0

Se anunta un duel complicat pentru sarbi.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meciMarti, de la ora 14:00, in sferturile de finala de la Campionatul Mondial de Baschet din China, avem meciul Argentina - Serbia. Europenii au aratat ca sunt "oameni" si pot sa piarda la aceasta editie de CM.

Argentina - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Argentina a afisat o incredere maxima in acest turneu, castigand toate meciurile din grupa initiala, cu Coreea de Sud, Nigeria si Rusia, pentru ca pe urma sa le invinga pe Venezuela, 87-67, si pe Polonia, 91-65. Da, adevarul e ca n-au fost oponente de world-class, asa ca aceste victorii pot sa ridice anumite intrebari, Insa modul in care ele au fost livrate ne-a aratat ca Argentina poate ridica anumite pretentii. De la Scola si Campazzo am avur pretentii, iar cei doi au reusit sa-i poarte pe sud-americani spre sferturile de finala.

Serbia - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Serbia pornea ca principala favorita la castigarea titlului, mai ales dupa ce americanii si-au definitivat lotul. Europenii au o echipa in adevaratul sens al cuvantului, insa in care stralucesc Jokic si Bogdanovic. Dupa o ofensiva monstruoasa cu Angola, 105-59, cu Filipine, 126-67, cu Italia, 92-77, si cu Puerto Rico, 90-47, Serbia a dat-o in bara cu Spania, 69-81. Bogdanovic a pus 26 de puncte, 10 recuperari si 6 pase, dar Nikola a bifat 6 puncte, 5 recuperari si o pasa, in nici 17 minute de joc. O trezire la realitate pentru sarbi.

Argentina - Serbia: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Nu mai este loc de niciun pas gresit, dar cred ca Serbia a demonstrat ca are si anumite slabiciuni. Nu-s tocmai convins ca Argentina poate sa profite de ele, deoarece n-are o banca solida precum a Spaniei, insa sud-americanii pot sa tina aproape. Va conta mult si forma pe care o va avea Jokic, factorul x al sarbilor. Doar ca Argentina nu este genul de nationala care sa piarda la diferente mari.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
28 / 0 / 28
Calcul:
-367 RON
ROI:
-6.6 %
Pariuri:
465 / 14 / 358
Calcul:
-888 RON
ROI:
-1.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 56
28 / 0 / 28
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 841
465 / 14 / 358
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Argentina + 15,5 HA