Anhelina Kalinina — Sorana Cîrstea: pronosticuri Tenis WTA Eastbourne

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Kalinina vs. Cîrstea.

Luni la pranz, 20/06/2022, nu mai devreme de ora 17:30, Anhelina Kalinina si Sorana Cîrstea vor juca in runda inaugurala a competitiei WTA Series Tour de la Eastbourne (Marea Britanie, iarbă). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cele doua jucatoare: 2.14 @ Anhelina Kalinina vs. 1.81 @ Sorana Cîrstea!

ANHELINA KALININA (#36 WTA)

Are douazeci si cinci de ani si trece prin cea mai buna perioada a carierei, s-a nascut la Nova Kakhovka (Ucraina) dar pentru mult timp a avut resedinta si s-a antrenat la Trnava (Slovacia) sub indrumarea unor nume mari precum Dinara Safina sau Vladimir Platenik – acum lucrand cu antrenorul Anton Korchevskyi! Este jucatoare de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,79m si n-a mai fost prezenta in trecut pe iarba turneului WTA de la Eastbourne (e mai degraba o zgurista la baza).

  • VICTORII Kalinina vs. Cîrstea: 6-3 6-2 (Adelaide, 2022, hard outdoor)

SORANA CÎRSTEA (#32 WTA)

Are treizeci si doi de ani si mult mai multa experienta in spate decat adversara, dar pe iarba abia ieri a disputat prima ei semifinala de nivel WTA Series Tour – la Birmingham! A mai fost prezenta in sapte randuri pe iarba de la Eastbourne, fara a performa neaparat: astfel, cel mai notabil rezultat obtinandu-l chiar la debut – 2010 – faza optimilor de finala – iar de atunci a mai urmat doar un tur doi (2017), trei eliminari inca din runda inaugurala si alte doua inca din faza calificarilor.

  • VICTORII Cîrstea vs. Kalinina: nici o victorie

Anhelina Kalinina – Sorana Cîrstea: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata in cele din urma de cea care e data la ora scrierii acestui articol drept “outsider” (consider ca pana la ora meciului, lucrurile se vor schimba, cotele vor scadea mult pe victoria ucrainiencei). Anhelina Kalinina a fost prezenta in urma cu o saptamana pe iarba turneului WTA de la Berlin, iar acolo i-a dat mari batai de cap rusoaicei Daria Kasatkina (7-5 3-6 1-6), o adversara redutabila pe acest tip de suprafata! Poate cel mai important amanunt este reprezentat totusi de faptul ca Sorana Cîrstea a disputat abia ieri semifinala de la Birmingham WTA in compania chinezoaicei Shuai Zhang (6-4 1-6 6-7), anterior avand un alt duel de trei seturi si cu croata Donna Vekic (5-7 6-3 6-4), iar oboseala acumulata in aceste partide in care de foarte multe ori schimburile de mingi s-au prelungit, cred eu ca va cantari decisiv si va influenta negativ jocul practicat de romanca. Mergand mai departe, nu putem neglija nici avantajul moral pe care-l are Anhelina Kalinina, gratie succesului din precedentul si singurul meci direct, care s-a desfasurat chiar in debutul sezonului regulat – pe o suprafata rapida!

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
71 / 5 / 46
Calcul:
+1 104 RON
ROI:
9.0 %
Pariuri:
905 / 69 / 680
Calcul:
-3 567 RON
ROI:
-2.2 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 124
71 / 5 / 46
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1668
905 / 69 / 680
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Anhelina Kalinina

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde