Alexander Zverev — Carlos Alcaraz: pronosticuri Tenis ATP French Open

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Zverev vs. Alcaraz.

Marti la pranz, 31/05/2022, nu mai devreme de ora 16:00, Alexander Zverev si Carlos Alcaraz Garfia vor juca in faza sferturilor de finala a competitiei de Grand Slam de la Roland Garros (Franţa, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 4.50 @ Alexander Zverev vs. 1.27 @ Carlos Alcaraz Garfia!

ALEXANDER ZVEREV (#3 ATP)

S-a calificat pentru a patra oara in cariera in faza sferturilor de finala de la Roland Garros, doar la editia precedenta reusind sa avanseze si-n penultimul act al competitiei – acolo unde a remontat un handicap de doua seturi in fata colegului de generatie Stefanos Tsitsipas, pentru a pierde insa setul decisiv! Cu paisprezece victorii si doar patru infrangeri in sezonul regulat de zgura, neamtul ramane unul dintre candidatii reali la trofeul de campion pe zgura pariziana, fiind capabil sa invinga pe oricine intr-o zi buna.

  • VICTORII Zverev vs. Alcaraz: 6-3 6-1 (Acapulco, 2021, hard outdoor), 6-3 6-3 (Vienna, 2021, hard indoor)

CARLOS ALCARAZ (#6 ATP)

Noua senzatie a tenisului mondial masculin, ibericul de doar nouasprezece ani a ajuns la un numar impresionant de paisprezece victorii consecutive pe zgura – dupa cucerirea turneelor ATP de la Barcelona, respectiv Madrid – si cele patru succesuri obtinute pana acum pe zgura pariziana! In eventualitatea in care va ajunge sa joace finala pe zgura de la Roland Garros, spaniolul ar putea fi de saptamana viitoare noul numar patru mondial la simplu, depasindu-si astfel tizul – pe Rafael Nadal.

  • VICTORII Alcaraz vs. Zverev: 6-3 6-1 (Madrid Masters, 2022, zgura)

Alexander Zverev – Carlos Alcaraz: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida mult mai echilibrata intre cei doi combatanti, deloc asemanatoare cu precedentul duel din urma cu aproape o luna, deoarece sunt ferm convins ca neamtul va intra pe teren cu temele mult mai bine facute, luand aceasta infrangere clara din finala Masters-ului de la Madrid ca un “duş rece” din care a avut numai de invatat! Alexander Zverev are – in mod evident – plusul de experiente in fazele finale ale turneelor de Grand Slam, iar in precedentele doua runde n-a cedat set in duelurile avute cu Brandon Nakashima (7-6 6-3 7-6 / si-a cedat serviciul o data, realizand doua break-uri pe parte de retur), respectiv Bernabe Zapata Miralles (7-6 7-5 6-3 / si-a cedat serviciul de sase ori, realizand opt break-uri pe parte de retur), tot prin experienta fiind capabil sa se impuna in aceste dueluri in seturile intrate in “prelungiri”, unde fiecare greseala e capitala. Carlos Alcaraz Garfia a avut de asemenea evolutii solide in compania unor adversari ceva mai redutabili precum Sebastian Korda (6-4 6-4 6-2 / nu si-a cedat serviciul deloc, salvand toate cele cinci mingi de break oferite – iar pe retur a realizat patru break-uri), respectiv rusul Karen Khachanov (6-1 6-4 6-4 / si-a cedat serviciul o singura data, oferind patru mingi de break oponentului – iar pe parte de retur a realizat un total de cinci break-uri).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
43 / 5 / 53
Calcul:
-1 136 RON
ROI:
-11.2 %
Pariuri:
1404 / 104 / 1109
Calcul:
-4 678 RON
ROI:
-1.8 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 103
43 / 5 / 53
Calcul:
ROI: -11.2 %
Pariuri: 2625
1404 / 104 / 1109
Calcul
ROI: -1.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Peste 33,5 game-uri în meci
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi