Academica Clinceni – Dinamo Buc: pont din Liga 1

Expertul Legalbet Silviu Tudor Samuilă vă recomandă un meci din Liga 1.

Meciul Clinceni - Dinamo se joacă duminică, ora 21:00, pe stadionul Clinceni

Zi în plus de odihna, atmosferă superioară, apărare beton. Cam astea sunt atuurile Clinceniului în partida cu Dinamo. Echipa lui Ilie Poenaru nu a strălucit etapa trecută la Iași, dar s-a întors cu un punct și cu încă un meci fără gol primit. Ne uităm în clasament și ne frecăm la ochi: Clinceni are 24 de puncte dupa 14 etape și este pe locul 5, având a doua defensivă a campionatului după cea a CFR-ului. Meciul de la Iași a fost al 10-lea fără gol încasat de la startul campionatului, o performață uluitoare. 

Dinamo vine după înfrângerea categorică împotriva CFR-ului, meci în care s-a accidentat si căpitanul Ante Puljic, care ar putea rata ultimul joc al anului, și în care a fost eliminat și Bejan. În aceste condiții este posibil ca Jerry Gane să trebuiască să improvizeze serios în defensivă. Un alt factor care mă face să nu cred în Dinamo înaintea acestui meci este felul în care este privită ultima etapă dinaintea sărbătorilor de către jucătorii aflați la un club cu probleme financiare. Este foarte greu să te motivezi, să ai chef de fotbal pe burta goală când vine Crăciunul și familia te întreabă de bani, cadouri, vacanță.

Academica Clinceni – Dinamo: cote și pronostic

E adevărat că Dinamo a avut o perioadă bună înaintea partidei cu CFR, dar ziua în minus de odihnă, problemele de lot, situația financiară și bilanțul modest din deplasări (o victorie și trei înfrângeri în ultimele patru) mă fac să nu cred într-un succes al câinilor. Public Win ne propune o cotă de 1.60 pentru 1x la acest joc iar eu v-o propun vouă.

Nu uitați totodată că pe pagina noastră găsiți o selecție a celor mai bune case de pariuri online https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/  iar de acolo vă puteți inspira și pentru alte bilete, implicit pentru alte câștiguri potențiale! 

 

Bonus2000 RON
Pariaza
1.60
Logoul casei de pariuri Publicwin - legalbet.ro

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
11 / 0 / 6
Calcul:
+138 RON
ROI:
8.1 %
Pariuri:
21 / 0 / 18
Calcul:
-198 RON
ROI:
+1.0 %
Tudor Silviu Samuila

Moderator la Telekom Sport cu o experienta de 20 de ani in televiziune.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
11 / 0 / 6
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 39
21 / 0 / 18
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Clinceni nu pierde
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide