Reclamatii
Rezolvat

Bilet nevalidat corect

23 august 2021, 15:31
2

Am un bilet la casa de pariuri superbet cu seria 895v-rcn2s3 unde un pariu nu a fost validat corect. Adică la Roma cu Fiorentina terminat 3-1 am pus că se dau 27 de faulturi. S-au dat 27 iar cei de la superbet îmi spun că sunt doar 26 și am pierdut biletul pe acest meci deoarece pe saitul oficial de unde iau ei rezultatele sunt 26. M-am uitat special la reluarea meciului și sunt 27 iar cine nu crede să să uite că este cea mai buna dovada. Greșeală este in repriza a doua unde ei spun că s-au dat 12 faulturi dar sunt 13. Voi atașa un link cu comentariile detaliate a meciului drept dovada Mai sunt și pe internet alte saituri unde tot 27 de faulturi sunt (LiveScore, sofascore, telefonscore etc.. ) Ce pot sa fac in acest sens că să mi se valideze pariul?

Suma: 1760 RON
Salut. Cred că ai dreptul să știi care este acel site oficial luat în considerare de Superbet. Vorbește cu ei despre asta, au mai fost astfel de cazuri de inadvertente intre datele diferitelor site-uri. E cam ciudat că atâtea site-uri au 27 de faulturi in statistici si numai site-ul lor "oficial" are alte date. Ia in considerare si posibilitatea trimiterii unei sesizari la ONJN.
Am trimis și la onjn și la protecția consumatorilor
Vis a vis de sait mi-au dat saitul și așa este cum zic ei... Este saitul oficial serie a. Doar că or greșit aia cu saitul și ei se iau după el că este oficial...
Copy the token