Reclamatii
Rezolvat

Bani furați

4 mai 2021, 07:38
5

Buna!am primit un freebet de 15 lei pe pariuri,am făcut un pariu,mi a ieșit biletul suma de 1200 s a spus sa rulez de 3 ori valoarea câștigului ,am făcut o!intre timp am jucat și pe cazino am câștigat suma de 7300 lei!au spus ca e nevoie de anumite verificări ,au trecut 4/5 zile ,m au telefonat am răspuns la toate întrebările iar după mi au închis contul spunând ca in baza ART 8 și mi au oprit suma!!nu e normal cum sa mai joci când ei se zgârcesc sa ți dea o amărâtă de suma !sau problema a fost ca am făcut bani din banii lor ?daca nu mi se rezolva situația dau la toate televiziunile din moment ce eu am răspuns la tot ce au vrut !am poze tot

Suma: 7300 RON
Bună ziua. Articolul 8 din termeni si condiții Stanleybet este următorul: " 8. IDENTITATEA ADEVARATA SI UN (1) CONTNumele si alte detalii de identitate pe care le furnizati in legatura cu contul Dumneavoastra trebuie sa corespunda numelui dumneavoastra legal si adevarat, precum si altor detalii de identitate. Va este strict interzis sa aveti mai mult de un (1) cont pe Site si pe oricare dintre website-urile si platformele de joc distribuite, trebuie sa operati acel Cont si sa utilizati Site-ul numai pentru dumneavoastra si pentru beneficiul dumneavoastra. Nu aveti voie sa vindeti, cumparati sau sa transferati un Cont de la sau catre (dupa cum este cazul) alta.Obligatia utilizarii contului de titularul inregistrat in mod formal este una principala. Incalcarea acestei obligatii echivaleaza cu o executare defectuoasa a contractului, cu consecinta legala a inchiderii contului de joc si a retinerii sumelor existente in balanta acestuia la acel moment, cu titlu de prejudiciu cauzat organizatorului de jocuri de noroc."
Dacă știi că nu ai încălcat nicio regulă din cele invocate de Stanleybet poți face sesizare la ONJN.
Oameni treziți vaaaaaaaa unde e suma mai mare apare ART 8😂😂😂
Vrăjeala pe fata ?!!!!ce Dovada aveți ?ca eu am împotriva voastră ?ce noroc pe voi ca ați dedus tocmai când am câștigat
Ti-am arătat articolul 8, pe care îl invocă cei de la Stanleybet. Și ți-am spus că, dacă știi că nu l-ai încălcat, poți face sesizare la ONJN în legătură cu problema ta.
Copy the token