Reclamatii
In afara competentei

Ruleta bonus superbet

20 martie, 18:41
14

ruleta sa oprit la frumoasa suma de 50000 ron ,dar nu sa validat 🤔Am luat un alt telefon ca sa pot filma, film care durează aproape de 2 minute, în tot acest timp am apăsat pe ecran sa vedem ce se întâmplă (nimic)la final Am dat x și am dat din nou la ruleta(eu am dat x sa se vada ca nu este blocat ca el functioneaza perfect, se văd luminitele pe ecran când este oprită ruleta ) ,consider că nu este corect ,normal sau cum zic ei ca este vorba despre "un mecanism automat,care alocă bonusurile aleatoriu" Din pacate este a-doua oara (prima oară am zis ca este o greșeală chiar ma amuz în filmare ca o am și pe aia) Am trimis email,pe la 08:00 ,pe la 12 am discutat cu un operator care mi-a spus că în maxim o oră primesc un răspuns la 17:52 Am luat legatura cu un alt operator care mi-a spus că în 14 zile Ce ma sfătuiți?Eu am răbdare (Nu este vorba de bani cat este vorba de corectitudine)

Suma: 50000 RON
Comentarii
14
Stres
0
A sosit si ultimul mesaj ,interesant
Stres
0
Doresc sa se șteargă această speță de către dumneavoastră ,eu nu reușesc
Stres
0
Am înțeles, asta este îndrumarea dumneavoastră 😀,pai pagina deja o știam ,va mulțumesc pt.timpul acordat și va doresc o zi frumoasă
Stres
0
Am primit și cel de-al 2-lea răspuns, putin mai sec.
Având în vedere acest lucru le-am cerut să se încheie Amiabil această speță.
Dacă am nevoie de îndrumare, reclamație catre ONJN , ma pot baza pe sprijinul, îndrumarea dumneavoastră?
(Pt. avocat ,experți IT ,am în familie nu este necesar)
http://onjn.gov.ro/contact/ Salut. Ai aci si un numar de contact si o adesa de mail pentru a trimite reclamatia. E de ajuns sa le prezinti in mod obiectiv, situatia!
Stres
0
Ma puteți ajuta în acest sens daca este necesar (reclamație catre onjn)
Mâine voi merge la o persoana autorizată care se ocupă de situri pagini internet etc .. și dupa ma voi decide
Stres
0
Buna dimineața, a venit primul răspuns, mentionez faptul că Ruleta a fost folosită la 05:00(Dimineața)iar beculețele nu erau blocate (pâlpâiau)nu inteleg cum poate fi o imagine blocată dar sunt mișcări pe ia🤔,unde pot sa va trimit filmarea sa o puteti vedea?
Din pacate, nu noi hotaram daca e o eroare tehnica sau nu. Ei ti-au dat o explicatie, nu o putem judeca noi. Exista si solutia de a trimite o reclamatie catre ONJN.
Stres
0
Din păcate filmarea nu ma lasa sa o atașez ,daca imi spuneți unde sau cum sa o trimit , o pun și la dispoziția dumneavoastră
Stres
0
Da ,într-adevăr ,am văzut cazul din ianuarie, diferența este că la mine este filmare și nu scrie ca la acea persoana ca este eroare, la mine era normal ca și la o altă rotire ,dar nu strica o amiabilă ca sa nu mai umblu
Salut. Da, te sfatuim sa ai rabdare. E o problema delicata, pentru ca se pot invoca problemele tehnice in astfel de cazuri. Bafta!
Stres
0
Dacă doriți ,va pot pune la dispozitie filmarea cei de la super o au deja