Reclamatii
Rezolvat

Retragere anulată

18 februarie 2021, 13:28
3

Am depus o suma de bani pe contul meu superbet , am castigat o suma de bani pe care au blocat-o . Am depus bani pe cont si de pe alte carduri care nu aveau numele meu ca titular de cateva ori ( vreau sa precizez ca in situatia aceasta am depus banii de pe cardul prorpiu si nu reusesesc sa ii retrag) Cred ca din cauza depunerilor de pe alte carduri mi-au blocat banii . Acum doresc sa retrag suma de bani tot de pe cardul de pe care am si alimentat contul , cardul fiind pe numele meu. (Nu inteleg de ce patesc asta pentru ca la castiguri mai mici am reusit sa retrag banii fara probleme ) Cum reușesc să retrag suma de bani??

Suma: 6500 RON
Salut. Insista cu solicitarile de retragere, ia legatura cu ei prin toate mijloacele posibile. Din pacate, treaba cu depunerile de pe alte carduri e in dezavantajul tau. Dar solicita in continuare retragerea, e dreptul tau.
Multumesc pentru ajutor . Am inteles ca e posibil sa imi ceara poza dupa celelalte 2 carduri si dupa buletine , si ca asta ar fi singura variantă. As incerca sa merg si la o agenție sa ii retrag asa , are rost? deoarece trebuie sa merg intr-un oraș vecin deoarece aici sunt inchise agentiile din cauza pandemiei.
Trebuie sa te interesezi inainte daca e posibil sa retragi in acest mod.
Copy the token