Reclamatii
In progress

Retragere bani

21 ianuarie 2021, 13:20
12

Am retras niste bani si nu intrat pe card. Cei de la superbet zic ca au probleme cu cardul visa

Suma: 900 RON
Stolen
0
Mai sunt cazuri care nu au primit bani din retragere
Stolen
0
Răspuns primit în urma retragerii din 20 de fapt procesat in 20.01.2020 ora 23.46 . Am primit mesajul achitat . În mod regulat banii intrau instant având visa direct .


Dorimsa va informam ca retragerea a fost facuta pe 21.01.2021. Conform regulilor generale ale bancii, fiecare tranzactie este procesata de banca in minimul 2 zile lucatoare maxim 7 zile lucratoare, cu exceptia zilelor de weekend.


Avem rugamintea sa asteptati ca tranzactia sa fie procesata in conditiile bancii dumneavoastra emitente.



In cazul in care mai aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati!


Toate cele bune,
Echipa Superbet
Salut, oare cum stiu daca am retras prin visa direct sau normal??
Depinde de banca dacă are acest serviciu .
Se rezolva, trebuie sa se rezolve, aveti rabdare un pic, va rog.
Stolen
0
Să am aceiași problemă . Am făcut o retragere pe 20.01.2021 ora 23.50 am fost anunțată că a fost achitat . Tot visa direct . Nici la ora aceasta nu am primit bani pe cont
Salut. Ar trebui sa mai insisti si sa mai astepti totodata, astfel de probleme, daca exista cu adevarat, se remediaza rapid.
Pai zice ca au probleme cu visa (cardul de la visa)
Salut, la tine s-a rezolvat?

Eu sunt in aceeasi situatie. Am efectuat ieri dimineata la ora 07:55 o retragere prin Visa Direct si nici acum nu am primit banii.

Am contactat echipa de support prin Live Chat de mai multe ori, insa de fiecare data am primit acelasi raspuns:

"Sunt intarzieri din partea procesatorului de plati la tranzactiile procesate prin Visa Direct, speram sa fie remediate in cel mai scurt timp posibil. Cel mai probabil in cursul zilei de astazi se vor aloca"

Ideea este ca mama a efectuat o retragere ieri pe la ora 16:00, tot prin Visa Direct si a primit banii in 30 minute pe card.
La mine s.au rezolvat 2 din 3 tranzactii acum o ora mi.au intrat banii. Cerele codul ARN ALE TRANZACTIILOR SI SUNA LA BANCA SI TRANSMITELE ACESTE CODURI
Comentariul a fost editat
Am tot vorbit cu ei dar văd nimic concret miau spus că îmi vor trimite arn îl prin email. Dar ieri miau spus că plata sa efectuat cu visa direct acum îmi transmit că de fapt plata să făcut normal ... Sincer nici nu știu ce să mai zice
Copy the token