Reclamatii
Rezolvat

Cont închis eFortuna!

17 ianuarie 2021, 14:10
2

Bună ziua, numele meu este Andrada, mi-am deschis un cont în data de pe platforma eFortuna, urmând ca a doua zi dimineața (7:41) sa realizez o depunere catre eFortuna de pe contul de PaySafe al fratelui meu (suma de 25lei). După depunere m-au informat prin email ca trebuie sa validez contul și sa le trimit ( o poza cu CI, dovada plata către eFotuna și datele din paysafe), ceea ce am și făcut, pe parcursul verificării am rulat bani din cont pana am ajuns la suma de 7300 lei și dintr-o data brusc m-am trezit cu contul închis. Nu cred ca este normal sa îți închidă contul asa brusc, aici este vorba de hoție. Nu am știut ca nu pot depune bani din alt cont, decât cel care este înregistrat la ei. Nu cred ca citește nimeni T&C... Normal și normal trebuiau sa nu ma lase sa joc deloc, dar odată ce am ajuns la suma de 7300 lei, dintr-o depunere de 25 lei, cred ca aici e problema, cum am ajuns sa am un câștig asa mare dintr-o depunere asa mica. Cine s-a mai lovit de problema asta răspunde-ti cu un comm, va rog! Ce este de făcut? Ajutați-ma! Mulțumesc!

Suma: 7300 RON
Eu sunt de părere ca este o escrocherie din partea celor de la eFortuna! Trebuia comunicat aspectul asta în primul lor email! Va atașez și o poza cu ce îmi apare când accesez T&C din primul email( a doua poza atașată) nu este vorba despre niciun termen de pariere, doar despre sporturi (pentru parieri).
Va mulțumesc!
Bună ziua! Nu vreau să îți țin predici, dar respectarea acelor termeni și condiții este esențială. Îmi pare rău, știu că e frustrant, dar trebuie să ai mare grijă la citirea și respectarea regulamentului.
Copy the token