Reclamatii
Rezolvat

Inselaciune

15 ianuarie 2021, 14:44
2

Buna data de am primit un telefon si un sms conform caruia daca depun in intervalul 11-13 ianuarie 2021 50 ron in contul deschis la Superbet primesc in afara de bonusul standard inca un bonus promotional de 50 data de 12 ianuarie 2021 am depus 50 de ron in contul superbet si nu am primit bonusul contactat pe cei de la Superbet si acestia mi-au spus ca au la dispozitie 48 ore sa acorde inteles situatia si am asteptat. In data de 15 ianuarie 2021 i-am contactat din nou deoarece a expirat si aceea perioada de 48 de ore si mi-au raspuns ca nu stiu de la cine am primit eu sms( desi acesta contine o adresa web care ma directioneaza pe site-ul Superbet) dar acea oferta promotionala nu le apartine( in conversatiile anterioare avute cu acestia nu au spus nimic ca nu le apartibe oferta) print screen care sa sustine cele spuse mai multumesc.

Suma: 50 RON
Salut. Ar trebui insiști și să mai iei legătura cu ei. În discuția de pe chat se părea că operatorii știu despre ce e vorba.
Da am insistat sa vorbesc cu ei si am primit acelas raspuns si anume ca nu au trimis ei....nu am putut sa pun decat 3 poze din screen...dar am intregi conversatii cu acestia
Copy the token